2024. április 24. - György

Osztogatják az új autókat

Várhatóan autók sokasága özönlik az agrár-szakigazgatási hivatalhoz és a rendőrséghez; egyes somogyi egységek márciustól klímás, jól felszerelt gépkocsikkal közlekednek - írta pénteken a Somogyi Hírlap.
2009. február 20. péntek 11:07 -
A somogyi rendőrök tizenhat új autóhoz jutnak - tájékoztatta a megyei napilapot Bíró Gábor rendőrségi szóvivő. Közölte: a Chevroleteket cserélik le a központilag lízingelt Opel Astrákkal. Az 1,6-os benzines, klímás járművekkel előreláthatóan ügyintézők, illetve bűnügyi területen dolgozó szakemberek közlekednek majd.

Azt, hogy a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MgSZH)107 középkategóriás személygépkocsiból és 398 alsó-középkategóriás autóból álló flottájából mennyi jármű érkezik Somogy megyébe, egyelőre nem lehet tudni, hétfőn lesz eredményhirdetés - olvasható a megyei napilapban.

Harka Zoltán, az MgSZH szóvivője közölte: a személygépkocsikon kívül 148 kisáruszállítót, 287 platós tehergépkocsit, négy mikrobuszt és egy, legalább 16 személy szállítására alkalmas buszt kívánnak bérelni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását