2024. április 25. - Márk

„Mary Zsuzsi undorító, beteg és alkoholista”

Mary Zsuzsi, Klapka György és egy erős gyomrú fiatal srác főszereplésével folytatódik az ország legcikibb szerelmi háromszöge! Klapka, az egykori férj ugyanis kitálalt Mary Zsuzsiról: pénzéhesnek, alkoholistának, sőt betegnek nevezte egykori nejét.
2009. január 28. szerda 10:59 - Hírextra
Támadásba lendült Klapka György! Mary Zsuzsi egykori férje nem kímélte a nyilvánosság előtt egykori nejét, aki nemrég jött össze egy huszonegy éves fiúval. Ez még önmagában nem lenne tragédia, ha még az atomkorszak előtt járnánk mindennapi esetnek számítana. Csakhogy Mary Zsuzsi 61, Klapka pedig 81 éves.

Klapka György, az ismert üzletember nem is bírta tovább, kiborította azt a bizonyos bilit. Nem bírja az öreg, hogy egy hatvan évvel fiatalabb srác teszi boldoggá azt a nőt, akit – mivel ő elvált Mary Zsuzsitól – ő nem tudott? Vagy tényleg beteg dolog egy negyven évvel fiatalabb fiúval együtt lenni? Az RTL Klub Fókusza után a Blikknek kitálalt a felháborodott Kalpka.

- Betegek! Undorítónak tartom, hogy Zsuzsi olyan fiúval bújik ágyba, aki az unokája lehetne – kezdte a köpködést Klapka. – Nem csak őket, de még a gyerek anyját is meg kellene vizsgáltatni! Szégyellem, hogy vele éltem 24 évig – vallotta be az idős üzletember.

De ennél még sokkal durvább dolgokat is elmondott Mary Zsuzsiról egykori férje. Klapka szerint ugyanis az énekesnő egyáltalán nem foglalkozik a gyermekeivel, sőt szinte mindig részeg.

- Nem egyszer előfordult már, hogy a gyerekem megkért engem, szóljak már az anyjára, hogy ne igyon többet – mondta a Blikknek Klapka, aki Mary egykori kilengéseiről is beszélt. – Még csak hét éve voltunk házasok, amikor már Szegeden volt szeretője – árulta el ezt is a 81 évesen is elég hevesen nyilatkozó egykori férj.

De mit mond minderre Mary Zsuzsi? Hiszen lényegében egy öreg cafkának nevezték?

- Nevetséges, hogy miket hord itt össze. Miért rágalmaz engem? – tette fel a felháborodott kérdést Mary Zsuzsi. – Nem tudja elviselni, hogy egy jóval fiatalabb férfi tesz boldoggá. Ha részegnek lát, az nem az alkoholtól van, hanem a szerelemtől – döfött oda egy utolsót volt férjének Mary Zsuzsi.

Ilyen ez a szerelem. Megfiatalítja az embert. Persze negyven év korkülönbség sem a világ vége, és egyesek szerint elég jól tartja magát az énekesnő. Lehet, hogy Klapkának sem ártana körülnéznie a (sokkal) fiatalabb lányok között…
Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

mamoca
2009. február 10. 20:54
Hát elég undorító amit Mary Zsuzsi csinál, de könyörgöm
Klapka hány évvel fiatalabb nőre cserélte le Mary Zsuzsit?
margit
2009. január 28. 12:14
No, én Klapkának hiszek. Gondoltam, ez húzódik Mary Zsuzsi mögött a háttérben. Én még azt sem hiszem, hogy ez a hihetetlenül fiatal hódoló valós.Ma már pénzért mindent lehet. A bulvár mindenért fizet, s mindenért fizettet.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását