2024. április 20. - Tivadar

Provence és a Cote d'Azur

Ez az útikönyv a világ egyik legcsodálatosabb helyével, a költők, a szerelem, a csodálatos tájak és az ízletes ételek hazájával Provence-szal ismertet meg bennünket. Részletes információkat kapunk belőle szállási, étkezési lehetőségekről, kulturális progr
2008. november 12. szerda 14:38 - Hírextra
A világnak sokkal de sokkal több csodája van, mint az a hét, amelyet az ókor ismert. Ez a pompás képeskönyv kereken 500 jelentős műemléket, építészeti mesterművet és egyedülálló szépségű tájat mutat be. Sokat közülük az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánított, mások szépségükkel, egyediségükkel vagy monumentális méreteikkel nyűgöznek le, és az emberi képességek és vágyak jelképeivé lettek.

Ezek közé tartoznak a New York-i Szabadság-szobor és az indiai Agrában lévő Tádzs Mahal mellett olyan vonzó és nagyhatású kincsek is, mint amilyen a világhírű perui romváros, a Machu Picchu, Szantorin, a Kikládok elbűvölő szigete, az afrikai nemzeti park, a Serengeti végtelen síkságai és az Ayers Rock, az ausztrál bennszülöttek szent helye.

Az összes világcsodát szemléletes leírás és briliáns képek alapján ismerhetjük meg. A földrészek nagyalakú térképei és egy részletes tárgymutató is a tájékozódást segíti.

 Prága

Szerkesztette: Luca Anna

130x200 mm, 344 oldal, ára: 4.999,-Ft

A kötet segítségével felfedezhetjük a cseh fővárost, mely szépségével, művészetével és dekandenciájával rabul ejti szívünket. A főbb látnivalók bemutatása után a könyv elkalauzol az eredeti élményt garantáló bárokba, klubokba és éttermekbe, és felfedi Prága virágzó kulturális életét.



Alison Maloney: Anyukák könyve – Anyunak, aki mindenben a legjobb

135x205 mm, 160 oldal, ára: 1.999,-Ft

Íme egy könyv a világ legjobb anyukáinak. Ez a humoros anekdotákkal és praktikus ötletekkel teli kötet nem csak szellemes, de hasznos is. Segítségével az anyukák a legtöbbet hozhatják ki a gyerekeikkel töltött valamennyi pillanatból. Ha édesanyák vagyunk, biztosan szükségünk lesz erre a kézikönyvre, ha pedig gyerekek, akkor lepjük meg vele az anyukánkat, hiszen nagyszerű ajándékot találtunk!



5.) Michael Heatly: Apukák könyve – Apunak, aki mindenben a legjobb

135x205 mm, 160 oldal, ára: 1.999,-Ft

Íme egy könyv a világ legjobb apukáinak. Ez a humoros anekdotákkal és praktikus ötletekkel teli kötet nem csak szellemes, de hasznos is. Segítségével az apukák a legtöbbet hozhatják ki a gyerekeikkel töltött valamennyi pillanatból. Ha édesapák vagyunk, biztosan szükségünk lesz erre a kézikönyvre, ha pedig gyerekek, akkor lepjük meg vele az apukánkat, hiszen nagyszerű ajándékot találtunk!
Forrás: alexandra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását