2024. április 24. - György

Új humorcsatorna indul

Napi 12 órányi humort ígér az október elsején induló Comedy Central tévécsatorna - hangzott el az adó csütörtöki budapesti bemutatkozó sajtótájékoztatóján.
2008. szeptember 26. péntek 01:33 - Hírextra
Litkai Gergely főszerkesztő elmondta: a VH1 zenecsatornával osztoznak a sávon, amely így ugyan csak délután kettőtől hajnali kettőig az övék, de az induláskor már vagy másfél millió hazai háztartásban látható lesz a program.

Mint megjegyezte: eddig nem volt számottevő lefedettséget magáénak mondó hazai humorcsatorna, miközben a tavaly legnézettebb száz főműsoridős produkció közül 41 ebbe a témába sorolható.
Közlése szerint magyar produkcióból eredetileg sokkal kevesebbre számítottak, de a Magyar Televízióval és a TV2-vel is sikerült megegyezniük; az előbbitől a Beugró pár hetes adásait, míg az utóbbitól a Banánhéjakat kapják.

Saját fejlesztés lesz a Magyarok az űrben című műsoruk, de vásároltak egyebek mellett a BBC-től és lesz Mr. Bean is; a 18 és 49 év közötti korosztályt megcélzó csatorna arra vállalkozik, hogy közös nevezőre hozza az igényességet és a nézettséget - jegyezte meg a főszerkesztő.

A száraz adatok ismertetésén túl leginkább egy humorcsatornától elvárható komolyságú sajtótájékoztatón Litkai Gergely egyebek mellett azt ígérte: idén és jövőre 200, 2011-ben pedig már 403 százalékos poénszám-mutatót vállalnak, változatlan áron, így akár azt is rájuk mondhatják: az ő poénjaik a legolcsóbbak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását