2024. április 20. - Tivadar

Háromszor rabolták ki fél órán belül

Húsz perc leforgása alatt háromszor raboltak ki egy férfit Kaposváron; két feltételezett elkövetőt előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság - olvasható a kaposvári rendőrség honlapján.
2008. május 19. hétfő 01:57 - Hírextra

A sértett pénteken tett feljelentése szerint aznap a kaposvári vasútállomás restijében italozott, majd átment a távolsági buszpályaudvarnál lévő boltba, ahol egy férfi megütötte és pénzt vett el tőle, majd pár perc múlva ismét visszatért, fellökte és még egyszer kirabolta.

A férfi harmadszor, alig 10 perc múlva immár két nővel támadt a sértettre. A két nő - akik közül az egyik 15 éves, állapotos - lefogta és rugdosta a földön fekvő sértettet, a férfi pedig átkutatta zsebeit és elvette a még nála lévő negyvenezer forintját.

A rendőrség a bejelentést követően mindhárom elkövetőt elfogta, a bíróság pedig a fiatalkorú, állapotos lány kivételével elrendelte előzetes letartóztatásukat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását