2024. április 24. - György

Újra együtt a Jazz+Az lányai

Ezúttal egészen mást dalolnak, mint eddig. Kozma Orsi, Behumi Dóri és Váci Eszter most operettben utaznak! Az egykori Jazz + Az-os lányok az Operett! Operett? című produkcióban vettek részt több zenésszel a Művészetek Palotájában.
2008. április 22. kedd 12:16 - Hírextra
Orsi egykoron színésznő akart lenni, a musical-operett szakon is próbálkozott, így nem áll annyira távol tőle a műfaj - bár a popzenében, és jazzben érzi jól magát. A vagány lány szólókarrierjén munkálkodik, ideje alig akad magánéletére.

- Ez nekem természetes, nekem az életem erről szól. Ezt örömmel, teljes szívemből csinálom, és nem érzem azt, hogy megrövidülne bármi is. Ha annak lesz itt az ideje, hogy családot alapítsak, gyereket szüljek, akkor azt érezni fogom – mondta Orsi a Reflektornak.

Váci Eszter is élvezte, hogy saját hangzásmódban adhatnak elő operett dalokat. A produkció ötletgazdája, és rendezője Böhm György volt. Ő igazán ért ahhoz, hogy az operettet, mint műfajt közelebb hozza a közönséghez.

- Ki kell derülnie annak, hogy tényleg csak előítélet, ami az operettel szemben él, hiszen ez egészen elképesztően zseniális, és kiváló zene. És minőségi zene. Most ezt fogjuk megmutatni – nyilatkozta Böhm György.

Az egykori Jazz + az trió teljes volt, a lányok a mai napig jó barátnők, sokat találkoznak, és fellépni is gyakran járnak közösen, pedig mindenkinek megvan a saját útja is. Dóri saját zenekarában is énekel, a Dórika és a Rombolók idén 10 éves. A rombolás viszont nem jellemző a lányra.

- Az ember nagyon sok feszültségtől tudna megszabadulni, hogyha mondjuk, azt gondolná, hogy a megoldás az, hogy ha összetör három tányért, két poharat. És biztos, hogy valakinek ez megoldás, de én nem ilyen típus vagyok. Inkább magamban nyomogatom a feszültséget. Ilyen szempontból a rombolás az nem jellemző rám.

A csajok egyébként egyáltalán nem rombolnak, most éppen építettek, még pedig egy új képet az operettről
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását