2024. április 20. - Tivadar

Räikkönen meglepetést vár az idei évtől

Kimi Räikkönen, a Forma-1-es Ferrari finn pilótája szerint nem kell túlértékelni a vasárnapi sikerét, mert az idei világbajnokság "komplikált" lesz és még sok meglepetést tartogat.
2008. március 26. szerda 06:43 - Hírextra

"Könnyű győzelmet arattam vasárnap Szepangban, így azután a végén egy kissé vissza is fogtam a gépet, tartalékoltam a következő versenyre" - nyilatkozta a világbajnoki címvédő. "Gyorsabban is mehettem volna, de nem volt rá szükség. Egy biztos: a Ferrari most nagyon jó, nyerő autónk van!"

Räikkönen elmondta, szeretne javítani az időmérőkön nyújtott teljesítményén, hogy nagyobb eséllyel küzdhessen a győzelemért. A finn pilóta utoljára a Belga Nagydíjon indulhatott az első rajtkockából. Igaz, a szerényebb pozíció sem gátolta meg a "Jégembert" abban, hogy belga GP óta megrendezett öt futamból hármat megnyerjen.

"Nagy csata lesz a világbajnoki címért, a magam részéről hiszek a sikerben" fogalmazott. "Ausztrália után, ahol technikai gondokkal küszködtünk, azt mondtam, nem kell pánikolni. Vasárnap győztem, erre meg az a válaszom: maradjunk a földön!"

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását