2024. április 19. - Emma

1,3 milliárdot kap, ha elveszti az orrát

Orrbiztosítást kötött egy tekintélyes bortermelővel a Lloyd,s brit biztosító: 5 millió eurót - 1,3 milliárd forintot - fizet a férfinak, ha az elveszti a szaglását - vagy az egész orrát. A biztosító a szerződésben kikötötte egyebek közt, hogy Gort nem bok
2008. március 19. szerda 11:59 - Hírextra

A biztosítottnak, a holland Ilja Gortnak Bordeaux környékén van szőlője és borászata, orrával - állítása szerint - több millió illatot tud megkülönböztetni. Szaglása a legfőbb biztosítéka bora minőségének.
A 47 éves Gortban azután merült fel a biztosítás, hogy hallott egy autóbalesetről, amelyben egy férfi elvesztette a szaglását.

A biztosító a szerződésben kikötötte egyebek közt, hogy Gort nem bokszolhat, nem motorkerékpározhat, nem vehet részt késdobáló számban "célszemélyként", nem foglalkozhat tűzokádással, mint sok mutatványos.

Mindezeket - a motorozáson kívül - nem is igen tervezte. A Lloyd,s amúgy nem először köt sajátos biztosítást: többek közt Fred Astair táncos lábait, Keith Richrads - a Rolling Stones gitárosának - kezeit, Egon Ronay vendéglős ízlelőbimbóit is biztosította.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását