2024. március 29. - Auguszta

Kitálalt drogos múltjáról a sorozatsztár

Kitálalt drogos múltjáról a sorozatsztár. Matt Fox bevallotta: többször is összeütközésbe került a törvénnyel. Egy interjúban narkós múltjáról rántotta le a leplet. Állítása szerint ebben a szakmában mindenki kipróbálja a drogokat, aki mást állít, az hazu
2008. március 3. hétfő 14:40 - Hírextra
- Megszegtem a törvényt, nem is egyszer. El sem tudnám képzelni az életemet a hibáim nélkül, hiszen ezekkel együtt vagyok teljes ember. Néha mindnyájan átlépjük a határokat, nincs ebben semmi különös.
Fox nem szégyenlősködött, a folytatásban részletesen elmesélte jamaicai kalandjait.

- Tizenöt éve a feleségemmel Jamaicába utaztunk. Őrült túra volt!Az első három napban teljes önkívületben ültünk a kis bungalónkban, totál be voltunk tépve – mesélte a színész.

Matthew és model felesége még az egyetemen ismerkedtek meg, 1991-ben házasodtak össze és amióta megszületett a két gyermekük, a 9 éves Kyle és a 6 éves Byron, azóta búcsút intettek bűnös életüknek. A Lost sztárjának az utóbbi években csak kisebb kihágásai voltak. A rendőrök ugyanis nem nézték jó szemmel, hogy a forgatási szünetekben ádámkosztümben sétálgatott Hawaii strandjain.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását