2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Räikkönent nem zavarná Alonso

Kimi Räikkönen, a Forma-1-es Ferrari istálló finn világbajnoka azt mondta, őt nem zavarná, ha Fernando Alonso a csapattársa lenne. Az olasz és a spanyol média több alkalommal megírta, elképzelhető, hogy a kétszeres világbajnok spanyol pilóta 2009-től a Fe
2007. december 5. szerda 18:03 - Hírextra

"Semmi gond, nagyon érdekes lenne" - nyilatkozta Ra:ikkönen a "Corriere dello Sport Stadio" című napilapnak. "Azt hiszem, hogy erre csak hosszú idő múlva kerülhet sor."

A finn versenyző leszögezte, nem érdekli különösebben, hogy mi történt a McLarennél Alonso és a brit Lewis Hamilton között.

A Reanult-val 2005-ben és 2006-ban világbajnok spanyol versenyző és a McLaren viszonya rendkívül feszült volt az idény során: az ibériai versenyző azt nyilatkozta, hogy kevés segítséget kapott a csapattól, az utolsó futamokon pedig meg volt kötve a keze. Nem tudott kijönni csapattársával, Hamiltonnal sem. A bajnoki cím elvesztéséért Ron Dennis csapatfőnököt okolta, mondván, rossz döntéseket hozott. Idén a McLaren-Mercedes színeiben harmadik lett, de a szezon végén eljött a wokingi istállótól. Azóta nincs csapata.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását