2024. március 29. - Auguszta

Egy tea majdnem meghiúsította az Abszolút rekordot

Negyedik nap Péntek este újabb fellépőkkel zajlik tovább JoNeS, az Abszolút Rádió műsorvezetőjének embert próbáló rekordkísérlete. Már 79 órája vezet élőben műsort a fekete zene magyar rajongóinak képviselője, de több mint 93 órája van folyamatosan ébren.
2007. október 13. szombat 00:49 - Pálfi Rita

A Szelektív Maraton negyedik estére leesett az eddig teljesen rendes vérnyomása is, és orvosi figyelmeztetést kapott, mert nagyon ki van száradva. Óránként egy liter folyadékot fogyaszt, kalcium tablettát szed, ginzeng kivonatokat vesz magához. A baj nem jár egyedül JoNeS hangja is kezd elmenni, mézet eszik és propolint szed, hogy hangszálai továbbra is segítsenek tervének megvalósításában.

Programok 
Péntek esti program

Hősök
Fankadeli
Éjfél Mc Gőz
A DJ Verseny 3 győztese

Szombat esti program

Break bemutató
22:00 Sub Bass Monster (nagy zenekarral)
23:20 Break bemutató
Éjfél SugarHill Gang
01:00 JoNeS & Dj Grand
A párhuzamos, nem hivatalos rekorddöntés már sikeres. A rocközönös (Pont FM) Médiaribi ébren töltött 88.1 órát (ez a Pont FM frekvenciája).

A kedd este folyó DJ verseny három győztese szórakoztatja a közönséget a magyar hip hop élmezőnyből kikerülő fellépők után. DJ Forest, Mozsy, D-Funk. Számíthatunk tőlük funky-s dalokra is, de mindhárman jól ismerik a hip hop zene remekeit és ezt minden valószínűséggel nem haboznak használni is.

Már csak 18 óra hiányzik a sikerhez JoNeS-nak, de ezek lesznek várhatóan a legnehezebbek. A 8 óránként tartott szünetekben zuhanyzik, masszőr érkezik hozzá naponta kétszer. Drukkoljunk neki, hogy sikeresen űzze el az álommanókat holnap estig és sikerüljön nem mindennapi törekvése, melynek célja az, hogy felhívja a figyelmet, hogy létezik fekete zenei kultúra Magyarországon, és ennek egyetlen képviselője az Abszolút Rádió, a 97.3-on (www.radiovan.hu).
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását