2024. április 25. - Márk

Stresszes, de duhaj Robbie Williams

Robbie Williams valódi lepedőakrobata, ugyanakkor azonban az énekes valósággal reszket az állandó stressztől. Lisa D'Amato, Robbie nemrég elhagyott barátnője a News of the World című brit bulvárlap vasárnapi számának nyilatkozott a popsztárral töltött két
2007. február 12. hétfő 00:22 - Hírextra
A 26 éves nő, aki egy amerikai televíziós modellverseny után vált híressé, a kapcsolat kezdete előtt egyáltalán nem hallott Robbie-ról. Lisa csak akkor fogta fel, hogy a férfi valóban nagy sztár lehet, amikor 2006 novemberében meglátta az énekes Hollywood Hills-i márványpadlós házát.

Baby Doll, ahogy Robbie elnevezte, csak beszélgetett és csókolózott a 32 éves férfivel az első találkozáson. Lisa szerint Robbie mesteri az ágyban. A lány szerint a popkirály masszázstanfolyamot végezhetett, "mert minden pontot ismer a testen, amivel gyönyört lehet szerezni" és több mint három órán át szerelmeskedett vele első együtt töltött éjszakájukon .

A modell ugyanakkor felidézte a kapcsolat árnyoldalait is. A News of the World cikke szerint Robbie "bár nem iszik, folyamatosan depressziócsökkentő tablettákat szed és láncdohányos". A férfi annyira tart a külvilágtól, hogy csak egy haverokkal lejátszott focimeccsért vagy a DVD-kölcsönző miatt hagyja el a házat. Lisa elmondta: Robbie még alvás közben is remeg a stressztől, gyötrődik.

Williams bevallotta a barátnőjének azt is, hogy utál koncertezni, ugyanakkor szenvedélyesen végigolvasott és a szívére vett minden róla írt kritikát. "Milliók imádják, miközben olyan magányos" - tette hozzá Lisa D'Amato.

Az énekes európai koncertturnéja előtt szakított a modellel, mert szerinte "túl közel kerültek egymáshoz".

Robbie Williams karrierje a Take That együttesben kezdődött, majd 1995-től szólóénekesként folytatódott. A popsztár világszerte több mint 50 millió lemezt adott már el.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását