2024. május 11. - Ferenc

Mihez kezd egy kislány a szupererejével?

Optimisták a filmipari szakemberek a Képzeletbeli barátok című vígjáték jövőjét illetően, 40 millió dollár feletti amerikai nyitó hétvégét jósolnak neki.
További híreink a Kultúra rovatban

Sportfogadás 101- Minden amit érdemes tudni mielőtt belevágsz!

A sportfogadás számos izgalmas meglepetést tartogat a sportrajongók számára. A  sportfogadás világa az alapok megértése nélkül azonban elsőre kicsit komplexnek tűnhet. Ez az útmutató a segít, hogy megértsd a sportfogadás alapjait 4 ...

5 Online ügyfélszerző tipp a magyar KKV-k számára

Az online térben való hatékony jelenlét és az ügyfélszerzés kulcsszerepet játszik a kis- és középvállalkozások (KKV-k) sikerében.
További híreink a Kultúra rovatban

Az online kaszinók népszerűségének növekedése Magyarországon

A társadalmi és technológiai változásokra egyértelműen reagálva, Magyarországon az online kaszinók népszerűsége robbanásszerűen növekszik. Egyre többen fedezik fel az online szerencsejáték világát, amely mindössze egy kattintásnyira van tőlük.

Ön is bizalmi vagyonkezelő? 8 aktualitás, amit mindenképpen érdemes szem előtt tartania

Többször is változott a bizalmi vagyonkezelésekre vonatkozó szabályrendszer az utóbbi időszakban. Ezek nyomonkövetése számos vagyonkezelőnek akár nagy kihívást is okozhat. Az alábbi cikkünk célja a legfontosabb változások és teendők összefoglalása, hogy a működő bizalmi vagyonkezelési struktúrák mindenben eleget tegyenek a jogszabályi előírásoknak.

A fenntarthatóság elősegítése konténerrendeléssel

A környezettudatosság napjainkban kiemelt jelentőséggel bír, mind társadalmi, mind gazdasági szempontból, különösen olyan területeken, mint az építőipar és a hulladékkezelés.

Jótékonysági koncert: Összefogás és segítség a gyermekek gyógyulásáért

A segítség az, ami az embert igazán emberré teszi. Minden szociális ember közös jellemvonása az, hogy segíteni akar. A tehetséges művészek és a közönség segítő szándéka éppen az a közös nevező, amely megadja a lehetőséget, hogy a gyerekeink, a következő generáció egészsége fennmaradhasson. Ez az összefogás és jótékonykodás a hála, a tisztelet az alapítvány és a kórházak hosszú évek óta szívből végzett munkájáért.

Konténer javítás és karbantartás: Tartósság és hosszú élettartam biztosítása a logisztikában

A logisztika világában a konténerek létfontosságú szerepet játszanak az áruk világszerte történő szállításában. Azonban a folyamatos használat során ezek a tárolóeszközök károsodhatnak, ami befolyásolhatja funkciójukat és az áruk biztonságát.

Nem szívesen fürdesz hidegebb vízben kánikulában sem? Válassz medencefedést!

Egy saját kerti medence nagyszerű lehetőség a strandolásra a nyári szezonban, azonban kedvünket szegheti, eltántoríthat a fürdéstől, úszástól, ha néhány nap rossz idő után túlságosan lehűl a víz.

Újratervezés a fürdőszobában

Ha tetőtől talpig szeretnéd megújítani az otthonod, akkor a fürdőszoba redizájnolása sem maradhat ki! Nem beszélve arról, hogy ha más lenne a stílusa, mint a többi helyiségnek, az megbontaná a harmóniát. Ha megoldható, akkor egyszerre érdemes a teljes felújítást lebonyolítani. De ha nem, akkor is figyelni kell az összhangra!

Itt a tavasz...

Vége a hosszú, hideg és zord télnek, elérkezett a tavasz, az új élet időszaka. Ilyenkor mindenki jóval több tettvágyat érez magában, tombolnak a hormonok is, nem csoda hát, ha a párok ismét új lendületet kapnak, és igyekeznek az együttléteket olyan színessé tenni, mint amilyen színpompás egy tavaszi kert.

Hálószobai titkok

Hölgyeim, figyelem! Utánajártunk a legnagyobb tabutémának, amivel az unalmas, szürke hétköznapokat fel lehet dobni. Talán ismerős a helyzet, amikor nem tudsz már magaddal mit kezdeni, és nincs senki sem, aki kényeztetne egy kicsit.

Forgass a mobiloddal a Cinemira videóversenyre

A Magyar Mozgókép Fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében a Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál közösen videóversenyt hirdet 20 év alatti fiataloknak.

Hogyan lehet könnyen felszerelni egy üveg konyhai panelet?

Az üveg konyhai panelek nemcsak esztétikusak, hanem praktikusak is, mivel megvédik a falakat a szennyeződésektől és a nedvességtől. A panelek ragasztóval való rögzítése egyszerű és hatékony, azonban gondoskodni kell a megfelelő előkészítésről és a pontos eljárásról.

Hogyan könnyű felragasztani az öntapadós csempéket

Az öntapadós csempék felragasztása gyors és egyszerű módja a konyha, fürdőszoba vagy akár előszoba kinézetének frissítésére anélkül, hogy hagyományos ragasztót és fugázást kellene alkalmazni. Ennek a megoldásnak köszönhetően egyszerűen elvégezheted a felújítási munkákat saját magad, anélkül, hogy szakemberekre lenne szükség.
Még mindig hírek
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását