2024. április 27. - Zita

Újdonság a hajformázás terén

Az nem is kérdés, hogy minden nő azt szeretné, hogy a frizurája reggeltől estig tökéletes legyen – a hétköznapokon ugyanúgy, mint ünnepek alkalmával. Azonban sokan nem tudnak heti többször is fodrászhoz járni, számukra az otthoni hajápoló eszközök beszerzése jelenthet megoldást.
2024. március 27. szerda 07:02 - HírExtra

A premiumshop24.hu Dyson hajformázói kiváló választásnak bizonyulnak. Nemrégiben megjelent egy új modell is, a prussian blue és copper színekben pompázó Dyson Airwrap™ Complete Long multifunkciós hajformázó, amely újratervezett kiegészítőkkel kapható. Lássuk, miket tud ez a készülék!

A tökéletes frizura titka

A Dyson termékeket talán nem kell bemutatnunk senkinek, hiszen neves márkáról van szó. A gyártó elsősorban porszívóiról és toronyventilátorairól híres, de nagyon népszerűek a hajápolási termékei is.

A premiumshop24.hu webáruház kínálatában a hajvasalókat, a hajszárítókat és a hajformázókat is megtaláljuk. Egytől egyig remek eszközök, nagy segítséget jelentenek az otthoni fodrászkodáshoz.

Ami elsősorban megkönnyíti az effajta tevékenységet, az a hajformázó, hiszen ezzel vasalt és göndör, hullámos haj is készíthető. Nagy előnye a készüléknek, hogy szállítható dobozban kínálják, így bárhová magunkkal vihetjük.

A webshopban többféle változatban is elérhető ez a termék, a legújabb modell azonban több újfajta kiegészítőt is tartalmaz. Hosszú – legalább mellkasig érő – hajú nők számára tervezték. Minden szempontból ideális választás, ha gyorsan tökéletes frizurát szeretnénk magunknak.

A hajformázóhoz tartozó kiegészítők

Az új Dyson Airwrap™ Complete Long multifunkciós hajformázó egy olyan eszköz, amelyre különféle elemeket helyezhetünk fel attól függően, milyen hajat szeretnénk.

- A 30 mm-es Airwrap™ Long formázó hengerrel dús fürtöket, hullámokat lehet készíteni.

- A 40 mm-es változattal lazább, göndör fürtöket varázsolhatunk.

- A kemény simító hajkefével épp ellenkezőleg: megszabadulhatunk a huncut, rakoncátlan göndör hajtincsektől, ha ezek zavarnak bennünket. A végeredmény: sima, egyenes haj.

- A puha simító hajkefét az egyenletes szárításhoz érdemes használni. Igen kíméletes a fejbőrhöz.

- Dúsító körkefe is része a csomagnak: ha vékony szálú a haj, akkor ezzel csodás frizura készíthető.

- A Coanda simító-szárító fej sokak kedvence, amely felteszi az i-re a pontot. Szárít és simít is, eltünteti a kiálló, szálló hajszálakat. Speciális technológiát használ ehhez, amely a Dyson innovatív megoldásai közül való.

Mindezeket a kellékeket egy praktikus tárolódobozban tárolhatjuk, amely párnázva van, mágneses csattal nyitható, zárható. Könnyen el tudjuk tenni bőröndbe, nagyobb női táskába is. A szett része még a szűrőtisztító kefe, amelyet érdemes bizonyos időközönként használni.

Kinek javasoljuk a hajformázót?

Minden nőnek, aki szeretne jól kinézni, olyan tökéletes frizurára vágyik, amely percek alatt elkészíthető. A hosszabb hajúak számára készült Dyson Airwrap™ Complete Long multifunkciós hajformázó többféle színben is kapható a fent említett webshopban, bemutatótermükben ki is próbálható.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását