2024. április 27. - Zita

BlendyGo az egészséges étkezés úttörői

A BlendyGo csapata az egészséges étkezés mellett kötelezte el magát, ezért a fogyasztóknak különféle egészséges ételeket kínál.
2024. március 25. hétfő 11:28 - HírExtra

Azonban nemcsak az egészségen van a hangsúly, hanem ezek az ételek finomak, változatosak és könnyen el is készíthetők. Persze nagyon sokan foglalkoznak egészséges ételek elkészítésével, ezért egyből felmerül a kérdés, hogy mitől is különleges ez a vállalkozás. A BlendyGo (https://blendygo.hu/) megalkotta a vezeték nélküli turmixgépet, amivel nagyon könnyen és szinte bárhol elkészíthetőek az egészséges turmixok. A vezeték nélküli turmixgép nagy sikert aratott az elmúlt években, és közel 50000 ügyfél vásárolta meg tőlünk a terméket. 

BlendyGo 3 egy csúcstechnológiájú turmixgép 

A BlendyGo az elmúlt években folyamatosan fejlesztette a vezeték nélküli turmixgépét, amelynek eredményeképpen létrehozta a BlendyGo 3 verziót, amely számos új fejlesztést tartalmaz, mint például új acélpengéket és egy új generációs motort. Milyen előnyöket mutat ez az új verzió? A BlendPro technológiára épülő motorja nagyobb teljesítményű, és teljesen új formájú acélpengékkel rendelkezik. 

Továbbá a turmixgép megalkotásakor a kényelem és a hordozhatóság is fontos szempont volt. Az erős akkumulátoroknak köszönhetően a turmixgép hosszú időn keresztül használható egy feltöltéssel. A feltöltéshez nem kell semmilyen komolyabb eszköz, megoldható egy laptopról vagy egy külső akkumulátorról. Ezenkívül a turmixgépkehely könnyen tisztítható, és a gép nem kapcsolódik be, amikor a kehely le van csavarva. 

Milyen ételek készíthetők el a turmixgéppel?

 A turmixgépek egyik leggyakoribb alkalmazása a gyümölcsökből és zöldségekből készített turmixok. Az eper, málna, és banánturmix talán a legismertebbek közé tartoznak, de sokan készítenek más gyümölcsökből és zöldségekből, például almából vagy sárgarépából. 

Fehérjeturmixok vagy smoothie-k szintén készíthetők a BlendyGo turmixgéppel. Sokszor a fehérjeturmixokat kombinálják különböző gyümölcsökkel, hogy még ízletesebb legyen a turmix. Így készíthető el például a banán joghurtos fehérjeturmix, áfonyás -epres fehérjeturmix, őszibarackos fehérjeturmix stb. Habár sokan foglalkoznak különböző turmixok létrehozásával, de a BlendyGo csapata egészen különleges választékát kínálja a turmixoknak, amelyek között megtalálhatóak a BlendyGo 3egészséges koktélok. 

A fenti klasszikus turmixok mellett másféle ételek elkészítésére is használhatjuk a turmixgépet, így például szószok és paszták is készíthetők a turmixgéppel. Azonban ezek elkészítése elsősorban a konyhában történik főzés közben. Azaz egy ilyen helyzetben is nagyon hasznosnak bizonyul a turmixgép. Továbbá készíthetők pépek kisgyerekeknek vagy öntetek különböző ételekhez.  

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását