2024. május 18. - Erik, Alexandra

Mire figyeljünk egy téli esküvő szervezésekor?

Álmaitok esküvőjének nem feltétlenül a hagyományos hónapokban kell lennie. Egy esküvő a tél közepén is lehet olyan látványos és szép, mint egy tavasszal vagy nyáron lezajlott, ráadásul a költségvetés szempontjából is vannak előnyei.
2023. november 21. kedd 15:51 - HírExtra

A tél nem a legnépszerűbb évszak egy esküvőhöz, pedig igazán különleges. A mesebeli táj, az ünnepi dekoráció, a finom fogások és egy tüll menyasszonyi ruha egyvelege egy csodálatos esküvő megalkotója lehet. Továbbá számos lehetőség közül választhatok. Akár a tél sajátosságait szeretnétek beépíteni az esküvő esztétikájába, akár ezt az időszakot szeretnétek arra használni, hogy egy egzotikus helyszínre menjetek, csak az számít, hogy a ceremónia pontosan olyan legyen, amilyenre vágytok.

Függetlenül attól, hogy milyen irányt választotok, fontos, hogy tartsatok szem előtt néhány alapvető elemet, amelyek segítenek megvalósítani az összes kreatív ötletet. Így a legapróbb részletekben is megvalósíthatjátok az álomesküvőt.

A téli esküvő előnyei…

Az esküvői helyszínek szabadabbak

A menyasszony és a vőlegény sokszor azt tapasztalja, hogy a kívánt helyszín már hosszú időre foglalt. Télen ennek kockázata csökken, mivel a legkedveltebb esküvői szezon május és október között van. A téli hónapokban az esküvők száma nem olyan sok, ezért a helyszínek sem annyira lefoglaltak.

A szolgáltatóknak több időpontjuk van

Az időpontok hiánya és a zsúfoltság a szolgáltatók szintjén is érezhető. Legyen szó zenekarról, DJ-ről, vendéglátókról, fotósokról, minden naptár sokkal szellősebb, mint a főszezonban. Így nemcsak vonzó ajánlatokhoz, hanem minőségi szolgáltatásokhoz is hozzájuthatok.

Egyedi hangulat

A vendégek élvezni fogják ezt az egyedülálló élményt egy olyan időszakban, amikor az események nem zsúfoltak. Attól, hogy valami szokatlant szerveztek, a vendégeknek is igazán különleges élményt biztosít.

Kényelmes piaci árak

A költségvetés fontos tényező, de nem szabad feltételek, korlátozások vagy kompromisszumok halmává válnia. Ha nagyobb költségvetéssel rendelkeztek, akkor nem kell aggódnotok, mert minden szükséges szolgáltatást megkaphatok. 

Ha azonban a költségvetésetek jól kidolgozott vagy csak kissé rugalmas, örömmel fogjátok venni, hogy vannak olyan esetek, amikor a szezonon kívüli árak alacsonyabbak. Ezt nemcsak a szolgáltatások szintjén lehet észrevenni, hanem a közlekedés és a szállás tekintetében is, amire szükség lehet, ha az esküvőn gondoskodnotok kell a meghívottak teljes ellátásáról.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását