2024. május 18. - Erik, Alexandra

"A Fidesz hibája, hogy minden drága"

Hétfőn este a Jászai Mari téren található Képviselői Irodaház homlokzatára vetítette ki a Momentum az üzenetét, amely szerint a Fidesz-kormány hibája a brutális hazai áremelkedés.
2023. október 17. kedd 13:43 - HírExtra

 Az akcióról a párt a Facebook-oldalán számolt be.

„Elvisszük az igazságot mindenhová: a Fidesz és a rossz kormányzásuk hibája, hogy egyre kevesebbet ér az emberek pénze, hogy egyre mélyebb a válság. Tegnap a főváros központjára, a Képviselői Irodaház falára hoztuk el az üzenetet ezzel a fényfestéssel, hogy az állampárt képviselői is találkozzanak az igazsággal. A Fidesz 20-szor emelt adót a választások óta és 50 megszorító intézkedést hoztak. 

A nap végén pedig minden a magyar embereken csattant: mindannyian fizetjük a rossz kormányzás árát, a Fidesz-felárat a kasszáknál. Ki kell mondanunk az igazságot: Orbán Viktor és a Fidesz félrekezelte a válságot. A Momentum szerint a mai válságot nem lehet megszorításokkal és a magyarok pénztárcájának kisöprésével kezelni. Véget kell vetni a megszorításoknak és haza kell hozni az uniós forrásokat, hogy kezelni tudjuk a válságot” – írják bejegyzésükben.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását