2024. május 4. - Mónika, Flórián

MSZP-s rendezvényt támogat az állami cég?

A XIII. kerületi Fidesz-KNDP-frakció szerint a Lehel csarnok és a Szerencsejáték Zrt. is a támogatói között van egy szombati "burkoltan" MSZP-s rendezvénynek.
2009. május 20. szerda 15:34 - HírExtra
A Fidesz-KDNP-frakció szerdai, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy szombaton a XIII. kerületi Szent István parkban - "bár burkoltan" - szocialista pártrendezvény lesz az európai parlamenti (EP) választás ürügyén. A rendezvény támogatói között a baloldali médián kívül megtalálható a Lehel csarnok és a Szerencsejáték Zrt. is - emelték ki.

"Nem gondoljuk, hogy a mostanihoz hasonló pártrendezvényt részben vagy egészében önkormányzati és állami tulajdonban lévő cégeknek kellene támogatniuk" - közölte az ellenzéki frakciószövetség; hozzátéve: elfogadhatatlannak tartják azt is, hogy a rendezvénnyel összefüggésben Újlipótváros utcáit ellepték az "illegálisan kiragasztott plakátok".

Közleményükben kérik a kerület vezetését, hogy járjon el az illegális plakátok kiragasztói ellen, és intézkedjen azok haladéktalan eltávolításáról.

A XIII. kerületi Fidesz-KNDP-frakció szerdai közleményének a "Szanyi Tibor elköszön" címet adta. Mint írták, "erre már többen nagyon régen vártunk. Most erre sor is kerül, mint megtudjuk" a szombati rendezvény programtervezetéből.

A Népszava szerdai számában is olvasható az a hirdetés, amelyre a Fidesz-KDNP a közleményének címadásakor utalhatott. E hirdetés szerint ugyanis a Sajtófeszt 2009 - "A jövő Európája" című rendezvény Szanyi Tibor MSZP-s országgyűlési képviselő záróbeszédével végződik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását