Itt a tavasz...

Vége a hosszú, hideg és zord télnek, elérkezett a tavasz, az új élet időszaka. Ilyenkor mindenki jóval több tettvágyat érez magában, tombolnak a hormonok is, nem csoda hát, ha a párok ismét új lendületet kapnak, és igyekeznek az együttléteket olyan színessé tenni, mint amilyen színpompás egy tavaszi kert.

Persze sok mindennel lehet próbálkozni: lehet növelni az együttlétek számát, lehet variálni a pózokat, lehet nyújtani és alakítani az előjátékon, sőt, akár felnőtt játékszereket is be lehet vonni. Minél több újdonságot vetünk be, annál izgalmasabb és újszerűbb lesz az élmény. Így még ha kezdők is vagyunk a szexuális segédeszközök használata terén, akkor sem kell lemondani az ilyen jellegű örömforrásokról. Kezdjünk például egy bodyval az Erotikashow.hu kínálatából csemegézve.

A body alapból is izgalmas ruhadarab!

A body átmenetet képez felső és nadrág között, igazán izgalmas darab, hiszen sokszor akár alsónemű nélkül is viselik a nők. Már maga a gondolat, hogy a pár hölgytagján ilyen különleges ruhadarab feszül, vadítóan hat a férfiakra.

Ha pedig mindezt már a hálószobában tapasztalják meg, az még inkább felkorbácsolja majd a kedélyeket. A közhiedelemmel ellentétben ugyanis a férfiaknak sokszor izgatóbbak egy csábító ruhába bújtatott női idomok, mint a teljes és nyílt meztelenség.

Bár ez a szexi ruhadarab önmagában is megállja a helyét, érdemes észben tartani, hogy akár szerepjáték alapját is képezheti, ami ugyebár további izgalmakat rejt magában. 

Csak olyat válasszunk, ami hozzánk ad, és nem elvesz!

Jóllehet a kínálat rendkívül széles, és erotikus ruhák, illetve bodyk egész sora vár ránk, jó, ha megbékülünk a gondolattal, hogy nem mindegyik való nekünk.

Ha akár egy fikarcnyi ellenérzés is van bennünk, akkor inkább hagyjuk ott a virtuális polcon az adott darabot, és keresgéljünk tovább.

A paletta olyan széles és színes, hogy kellő utánajárást követően biztosan mindenki megtalálja a számára ideális darabot.

Ez már csak abból a szempontból is lényeges, hogy kifejezetten káros, ha például egy erotikusnak szánt bodyban feszélyezetten mozgunk, feszengünk, esetleg annyira kényelmetlen, hogy már konkrét fájdalmat okoz. A szexi ruhanemű lényege, hogy általa szebbnek és vonzóbbnak érezzük magunkat, vagyis szinte úgy, mintha szexistennők volnánk.

Aztán jöhet a következő fokozat!

Mielőtt elkezdenéd magad kényelmetlenül érezni, megnyugtatunk, emberek sokasága használja a szexshopok által kínált örömszerzésre alkalmas eszközöket, csak szinte senki sem dicsekszik vele, és senki nem is teszi ki a közösségi médiában a falára.

Attól még rengetegen élnek ezzel a lehetőséggel, ami nem is csoda, hiszen igazán változatossá tudja tenni még az ellaposodott kapcsolatokat is.

Ha már a bodyban kényelmesen és magabiztosan mozogsz, akkor ideje elindulni a síkosítók, a vibrátorok és a különleges óvszerek vagy akár a felnőtt társasok felé!