Szalagavató limuzinnal? Naná!!

Már javában folynak a tervezgetések, hogy milyen legyen az osztálytánc, a keringő, és milyen ruhában is történjen a szalagtűzés. Mennyi izgalmas és fontos esemény! Egy osztályszintű lazítás mindenkinek jár az utolsó évben, aminek a végén egy nagy kihívásnak kell megfelelni, hiszen közeleg az érettségi.

 
De ne szaladjunk ennyire előre!

Nincs értelme még most az érettségi rémével kínozni magad, inkább tervezgessétek az izgalmas és látványos műsorokat a szalagavatóra. Sőt, nem árt egy látványos bevonulás és távozás sem, amihez igazán jó partner lehet a PLS Partylimuzin. Egy gyönyörű, egyedi, csillogó arany limuzinnal megérkezni a szalagavató helyszínére igazán csábító és emlékezetes. Főleg, ha mindezt a legjobb barátaid társaságában teheted meg. Attól függően, hogy hányan vagytok, a 8+1 személyestől kezdve egészen a 24 személyesig kedvetekre válogathattok. Az élménynek a csak a pénztárcátok szab, vagy éppen nem szab határt.



A szalagavató után is jól mutat, ha egy limuzinnal távoztok. Arról nem is beszélve, ha például a Chrysler 300C-t választjátok, akkor a fekete-fehér belső térben egy igazán elegáns környezetbe csöppentek. Mivel minden bérléshez ajándék üveg behűtött pezsgő jár, így az afterparty előtt tökéletesen meg tudjátok alapozni a hangulatot, amit még a luxus környezet is remekül kiegészít. Koccinthattok a barátságra, a sikeres szalagavató műsorra, de akár a reménybeli sikeres érettségire is.

További extrák

A limuzinban bármikor bekapcsolhatjátok a kedvenc zenéiteket, hiszen a rendelkezésre áll hi-fi berendezés, és még ingyenes wifi szolgáltatás is elérhető.

Ha meguntátok az ücsörgést, akkor akár a tetőablakba is kiállhattok, hogy integessetek a többi közlekedőnek. Mivel a limuzin összes ablaka lesötétített, így csak ebben az esetben láthatják meg a kintiek, hogy kik ülnek a luxusautóban.

Ma már nem kell milliomosnak lenni ahhoz, hogy limuzinnal utazhass, hiszen a PLS Partylimuzin elhozza nektek egy elérhető és kifejezetten kedvező áron a luxus életérzést. Arról nem is beszélve, hogy számos akcióval teszik még szebbé az utazást.

Sőt, ha a szalagavató utáni szórakozás végcélja a főváros 2 legnépszerűbb klubjának egyike, azaz a Morrison’s 2 vagy éppen a Liget Club, akkor egy extra ajándék is vár rátok.

Képzeljétek el az osztálytársaitok megrökönyödött és irigy pillantását, amikor kiderül, hogy nektek nem kell beugrót fizetni ezekre a helyekre, valamint a pultnál még egy welcome shot is vár titeket. Már csak ezért a pillanatért is megéri limuzint bérelni, hiszen a PLS Partylimuzinnal érkezőknek a fenti helyeken csak be kell sétálnia a szórakozóhelyre, és indulhat is a party.

Ugye, hogy megéri limuzint bérelni szalagavatóra? Ne hagyd ki, foglald le minél előbb, mert indul a szezon!