A Széchenyi fürdő Amerika legnézettebb reggeli műsorában

Hosszú anyagot készített a Good Morning Amerika (GMA) 5 milliós nézettségű reggeli show műsor Will Smith-szel és a most bemutatásra került film, a Gemini Man rendezőjével, Ang Lee-vel Budapest egyik legszebb fürdőjében.


A forgatást több hetes előkészítő munka előzte meg. A GMA stábja nem véletlenül választotta a Európa egyik legismertebb fürdőjét, a Széchenyi fürdőt a riport helyszíneként, hiszen az nemcsak a forgatások egyik helyszíne volt, hanem egy közkedvelt látnivaló a Budapestre érkező turisták körében is.

A riportban megkóstolták a fürdő gyógyvizét, miközben Budapestre koccintottak. Az amerikai riporter meg is kérdezte Will-től, hogy fiatalabbnak érzi-e már magát a víztől - utalva a filmre, amelyben Will egyszerre játssza egy fiatalabb énjét és a mostanit. A gyógyvíz kóstolás után mindhárman kaptak egy hátmasszázst a fürdő teraszán, miközben a film rendezője elmesélte az élményeit és gondolatait a film kapcsán.

Will Smith a múlt héten a Gemini Man című film premierjére utazott vissza Budapestre, és a film bemutatásán kívül egy hatalmas koncerttel egybekötve megünnepelte 51. születésnapját a Szent István Bazilika előtt.
Forrás: MTI