Határt szabni fémkerítéssel

Bár a fakerítés népszerűsége töretlen, egyre nagyobb az igény a más típusú kerítés megoldásokra is. Az anyaghasználatban a tartósság és az esztétikus kivitel, míg a szerkezetben az egyszerű összeszerelhetőség és a stabilitás a mérvadó. Ha fémkerítést választunk, akkor sem kell lemondanunk a fa természetességéről, hiszen széles skálán választhatjuk ki a nekünk leginkább tetsző színt.

 

Az egyedi szín igen vonzó a leendő tulajdonos szemében, de talán ami még ennél is fontosabb, hogy ezek a kerítések teljesen gondozásmentesek. A felületkezelésnek és a szerkezeti kialakításnak köszönhetően egy igazán tetszetős és biztonságos megoldást választunk, ha a fémkerítés mellett döntünk.

Acélkerítés

A fémkerítések terén is bőséges a választék. Az acélból készült lécek 3 méterig, a kívánt színben, milliméter pontosan kerülnek legyártásra. A KLIKK technológiával rendelkező elemek, gyorsan és egyszerűen, fúrás és faragás nélkül rakhatók a helyükre. Egy átlagos családi ház esetében akár fél napi munkával már új kerítésünk lehet.


Akinek fontos, hogy ne lássanak be kertjébe, udvarába, annak a sorolt, míg azoknak, akik szeretnék az átláthatóságot biztosítani, azoknak a hézagos elrendezés javasolt. Lehetőség van továbbá vízszintes és függőleges elrendezésre is. Az acéllécek megjelenését a bőséges színpalettából választhatjuk ki, és a lécek mindkét oldala színezett. Ha szeretnénk a fa természetességét is belevinni leendő kerítésünkbe, válasszunk fa hatású színezést!

Alumíniumkerítés

Egy másik vonzó alternatíva az alumíniumkerítés. Kétféle szélességű profillal és négy féle méretben kapható, a kívánt színben. A gondozásmentes alumínium kerítés lécekre 10 év garanciát ad a gyártó. A változatosság és a méretre szabás jegyében számos felhasználási területre javasolt, így kerítésnek, teraszfedésnek, lépcsőkorlátnak vagy éppen kerti pergolának is kiválóan alkalmas.

A levédett rombusz profil lehetővé teszi, hogy az elemek tökéletesen egymásba csúsztathatók, így biztosítva az esztétikus megjelenést. Szerkezete önhordó és könnyű. A szerkezetnek köszönhetően akár meglévő kerítés felújítására is alkalmas. Ha az alumínium kerítés mellett dönt, úgy kérje telefonon vagy e-mailben a gyártó árajánlatát!

Ellenálló és tartós megoldás

Akár az acél, akár az alumíniumkerítés mellett döntünk, megspóroljuk a karbantartásra szánt időt és pénzt. A minőségi felületkezelésnek és szerkezetnek köszönhetően a NÍVÓ kerítései ellenállnak a csapadéknak, fagynak és a szélnek. A forma és színtartó elemek UV-védelemmel vannak ellátva, így a nap sem kezdi ki a léceket. A kerítés az évek múlásával sem veszít eredeti fényéből.

Ha Ön gondozásmentes fémkerítést választ, úgy néhány év alatt megtérül befektetése, hiszen hosszú távon pénzt és időt takarít meg!