Szállás az egész családnak

Minden szülő előszeretettel választana olyan szálláshelyet a nyaralás során, ahol a gyerekek is jól érezhetik magukat. A kicsiknek a szobába babaágy, az alapvetőnek minősülő pelenkázó, baba mosdó, baby-phone, gyerekkád és a szakképzett gyermekfelügyelet talán megannyi anya és apa elvárása.

 
Azonban ezen felül érdemes olyan hotel mellett dönteni, ahol a kényelem mellett a változatos programok és szolgáltatások is kiemelkedőek.

Az alábbi felsorolás segít mérlegeli, hogy milyen ötleteket érdemes számba venni, illetve mely típusú programok kelthetik fel a gyerekek figyelmét.

Mesés gyerekszoba

Minden bizonnyal szívesen hagyná gyermekét egy valóságos mesevilágban játszani, ahol a falakat valamely közkedvelt mese, például a Dzsungel könyve szereplőivel díszítik.



Ez kiegészülhet egy hotelbeli játszószobával, ahol a kicsik egy igazi Minivárosban játszhatnak.

A hangulat elengedhetetlen szempont számukra, hogy egyben otthonosan érezzék magukat, de különleges élményben is részesüljenek.

Természetesen, a szállás esetében az ár sem utolsó. Érdemes olyan helyet kinézni, ahol bizonyos kor és feltételek mellett a szállás ingyenes a gyerekeknek.

Szakképzett gyermekfelügyelet


Egyértelmű, hogy a felnőttek is szeretnének kicsit egyedül lenni és kikapcsolódni. Az igényes szállodákban, bizonyos díj ellenében lehetőség van gyermekfelügyelet szolgáltatás igénybevételére. Leginkább három éves kortól vállalják, és akkor, ha legalább egy nappal előtte jelzik igényüket a szülők.

A programok jelentősége

A kicsik energiájának levezetésére ma már számos programlehetőség adott. Mindemellett kifejezetten fontos, hogy szórakoztató és egyben fejlesztő is legyen számukra.

A sport játékok sorában kiemelhető a vízi játék, a gyerektorna, a váltó- és sorversenyek, a kötélhúzás, a ping-pong.

Sok ügyességi és kaland játék is van, amelyek semmiképpen sem hagyhatóak ki, mint a kincskeresés, az élőlények felhozása a vízből, a lengőteke, családi játékok, nyomkereső és a szállodai kvízek.

Ne felejtsék el a kreatív foglalkozásokat sem, hogy minél inkább kibontakoztassák gyerekük művészi tehetségét. Erre jó a rajzfestés, a gyöngyfűzés, a só-liszt gyurma, az arcfestés vagy a mesesarok.

Nyári kalandok

A nyarat minden gyerek nagyon várja, mert mindig valami felejthetetlent “várnak” szüleiktől. Nem árt olyan szálláshelyre menni, ahol tematikus hetek szerint rendezve alakítják ki programkínálatukat. Egy szakképzett animátor csapat kellő támogatást nyújthat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az utóbb említetteknek a felhőtlen szórakozáshoz ajánlott játékkonzolokat, PC játékokat szolgáltatni.

Ha felkeltette az érdeklődését a lista, akkor látogasson a hévízi Hotel Európa fit****superior honlapjára, ahol mindent megtalál egy helyen. Válasszon minőségi hotelt a család számára az iskolai szünetek idejére, és a nyári vakációra!