Mi lenne, ha cégedet egyedi papírtáska hirdetné szerte a városban?

Minden cég igyekszik kitűnni a versenytársak közül valamilyen módon. TV reklámmal, online hirdetéssel, plakátokkal. A legtöbb módszer költséges és csak időszakos hatást ér el. Most azonban mutatunk egy olyan kreatív megoldást, aminek segítségével ügyfeleid fogják reklámozni cégedet város szerte.

 
Különleges külső

Vállalkozásod vagy termékeid megjelenését tökéletesen, trendin mutathatod be a zsínoros, szatén vagy piskótafüles papírtáskákkal. A céged logójával, esetleg szlogenjével ellátott táskában sokkal elegánsabban adhatod át az ajándékokat, amik akár még később is hirdethetnek titeket, ráadásul ezekkel azt is közvetítheted, hogy a céged által adott termékek exkluzív darabok.

Tartós darabok

Egyértelmű, hogy egy ízléses külsejű táskát az ügyfelek szívesen visznek magukkal akár azután is, hogy kiürítették az ajándékokat belőle. Ezt akár hosszú hónapokon keresztül tehetik, ugyanis a táskák feliratai, mintái fóliával vannak ellátva, kivitelük pedig kivételesen masszív.

Mit lehet tudni a papírtáska nyomtatásáról és gyártásáról?


1. Maximum két hét alatt elkészülnek!

2. Ha nem megy egyedül, segítenek a dizájn elkészítésében a Promoprintnél!

3. Összesen 200 féle méret között válogathatsz anélkül, hogy tartanod kellene a felártól!

4. Piskóta, zsinór és szatén fület is kérhetsz rájuk!

5. A papírtáskák exkluzív kinézettel készülnek el!



Nem mindennapi külső

Egyedi külsőt kap minden táska. A papírtáskákat úgy alakítják ki, hogy hűen visszaadják azt, amit az adott cég képvisel. Nem muszáj persze csupán 1-4 színkombináció közül válogatni, választhatsz a táskákra arany prégelést, formalakkozást és dombornyomtatást is. Mindenki más mintát érez magáénak, az elegánstól az egészen vidám dizájnokig mindent megtalálhatsz a promoprint.hu webáruház honlapján.

Nem kell egyedül tervezgetned ám!


A nyomdai anyagot szívesen segítenek elkészíteni. Ha úgy érzed, hogy egyedül nem tudod megtervezni a cégedhez legtökéletesebben illő arculatot, mert ugyan vannak ötleteid és elképzeléseid, de azt nem tudod hogy nézne ki legtökéletesebben. Nem kell kétségbeesni, a tervezésben segítenek szívesen, még 3D-s tervet is küldenek az elkészült tervekről, így még a táskák gyártása előtt ellenőrizheted, hogy minden úgy néz majd ki az ügyfelek asztalán is, ahogy azt szeretnéd.

Hogy kerül majd a gyárból a céghez?

Az elkészült darabokat a nyomdából akár ki is szállítják. 200-500 db táska bedobozolva könnyedén elvihető egy személyautóval is, míg efelett már komolyabb gondot is okozhat. Ne aggódj, szívesen intézik a szállítást, szerződött futárpartnerrel 1-2 nap alatt az irodádba, üzletedbe juthatnak a papírtáskák.