Jeges megoldások hőség ellen!

Elviselhetetlen a hőség? Akkor irány az ország egyetlen Jégbárja! A megújult és kibővített Váci utcai teremben folyamatosan mínusz 10 Celsius-fokban hűsölhetnek a hőségtől szenvedők. A Jégbárban koktélozva Jimi Hendrix és John Lennon jeges kiadásával is összefuthatunk – Hendrixnek még a gitárját is jegelték... A hírességek mellett láthatjuk a YETI-t vagy épp a tragikus sorsú TITANIC jégbefagyott mását is.

A csaknem 11 tonna jégből épült létesítményben szinte minden jégből készült, így a falak, a bútorok és az akvárium is, a jeges italokat pedig egy valódi jégpultnál rendelhetjük meg, és természetesen jégpohárból hajthatjuk fel. A Jégbár mindig tartogat meglepetéseket, hiszen a fő alapanyag folyamatos párolgása miatt a jeges díszlet félévente megújul.

M. Tóth Zsolt aranyérmes nemzetközi jégszobrászbajnok eddig is látható alkotásai – a vadiúj Lánchíd vagy A csillagok háborújából ismert Han Solo szobra – mellett most egy ideig John Lennon és Jimi Hendrix jégbe fagyott mása csodálható meg. Ami a zenét illeti: egy élethű Jukebox is fellelhető előttük, természetesen jeges változatban. Igazi kuriózum a balsorsú TITANIC jégbe fagyott szobra, illetve a hajó vasmacskája, valamint egy iránytű. Találkozhatunk még a YETI igazán félelmetes szobrával, és pár percre saját magunk is jégszoborrá válhatunk, amennyiben a fej nélküli szoborral pózolunk/fényképezkedünk.

A Jégbár létrehozói megtalálták a globális felmelegedés ellenszerét! Jól esne a hőségben egy jeges Eszkimócsók vagy egy Édes hibernáció? Kalandvágyóbbak akár a Jegesmedve leheletét is kipróbálhatják, de a fenti fantáziadús elnevezésű koktélok mellett még számos további jeges hűsítő közül válogathat a Jégbár elegáns Váci utcai termébe betérő. Azért a megfagyástól sem kell tartani: a vendégek thermobélésű kapucnis poncsót kapnak, amely bármilyen ruhára könnyen rávehető, a különleges öltözékhez pedig kesztyű is jár. Mikor, ha nem a hőségben? Nem érdemes sokáig jegelni ezt a programot, hiszen feledhetetlen és mindig megújuló élmények várják az ide látogatókat. A bár népszerűsége miatt helyünket érdemes már előre, online foglalással bebiztosítani!