"Alkoholszandit" Lindsay Lohannek!

Perzselő hőség, tüzesen sütő nap, és szondában napozó Lindsay Lohan. Párductestét a nyár végére elképzelhető, hogy rácsszerű foltok tarkítják majd, mely nem csak fürdőruhájának köszönhető, hanem lábára erősített alkoholszint mérőjének is.


Lindsay Lohan
az elmúlt években aranyos tini bálványból, alkohol problémákkal küzdő drog istennővé nőtte ki magát. A bíróságra rutinnal járó –vagy éppen késő- sztár, viselt már csizmát, hosszú nadrágot és maxi ruhát is, csak hogy eltakarja a bokáján található alkoholérzékelő karkötőt. Legutóbb azonban nem sikerült a kutató szempárok elől elrejtenie kis titkát,de az is lehet, hogy már hozzászokott a szerkezethez, mindenesetre miközben Los Angeles-ben élvezte a napsütést, bárki megcsodálhatta az eszközt, mely vigyáz a színésznőt jó úton tartani.

Az apró fekete bikini, melyben élvezi a nyár pillanatait, nem csak formás testét, hanem a bíróság által kötelezően előírt szondájátt is –melyet akár szandinak is nevezhetnénk- láthatóvá teszi mindenki számára. Elképzelhető, hogy párducból zebrává akar változni, melyet fehér csíkkal a lábán kezdene? Lindsay úgy döntött, nem rejtegeti tovább az eszközt, hiszen tudja, megérdemli azt. Nem is gondol már az ivásra, csakis ásványvízzel öblíti torkát – árulta el Lohan egyik közeli ismerőse. Akkor erre igyunk!

Forrás: Bors/HirExtra