Majka: "Nem tudnék mit kezdeni egy idiótával!"

A szószátyár fenegyerek Majka, és az Irigy Hónaljmirigy poéngyárosa, Sipos Tomi mesélte el, hogy hogyan ismerkedik a gyengébbik nemmel. Az önjelölt Casanováknak méltó tanulmány lehet: add önmagad!

Hogy szoktad felcsípni a lányokat?

Sipos Tamás: Igazából amíg nem volt párkapcsolatom, mindig a helyzet adta meg, hogy hogyan szólítottam le a kiszemelt lányt, szóval mindig az adott szituációból indultam ki. Egyébként nem jut most eszembe egyetlen poénos töltetű „csajfelszedős” sztori. Biztos volt már olyan, hogy vicces volt a szituáció, de most valahogy nem emlékszem rá!

Majka: Sehogy! Én nem vagyok ilyen csajozós, bármennyire is úgy tűnik. Csak olyan nőkkel kezdek igazából, akiken látom azt, hogy lehet a dologból valami. Az egyáltalán nem jellemző rám, hogy előre kigondolt szöveggel odamegyek valakihez!

Van kedvenc „csajozós dumád”?

S.T.: Soha nem volt „csajozós dumám”, hála az Istennek! Mindig tudtam hozni a formám!
M: Nincs olyan, hogy csajozós duma, olyan csak a béna gyerekeknek van! Én nem ezek közé tartozok!

Mi az amit megnézel egy lányon először?


S.T.: Én teljes mértékben arcpárti vagyok, és csak utána nézem az összhatást. Viszont a kisugárzás is egy nagyon lényeges számomra, valamint a belső értékek is fontosak, szeretem, ha valakivel jókat lehet beszélgetni.

M: Attól függ, hogy mi jó rajta! Ha a feje szép, akkor a fejét, az arcát, ha a melle, akkor természetesen a mellét, ha a lába, akkor a lábát, vagy épp a fenekét, szóval tényleg azt nézem meg egy csajszin először, ami jó rajta! Persze fontos a személyisége is, mert nem tudnék mit kezdeni egy idiótával! Fontos, hogy egy nővel lehessen nevetni, és beszélgetni!

Hiszel abban, hogy van olyan, hogy szerelem első látásra?

S.T.: Természetesen, abszolút, teljes mértékben hiszek benne, és a mostani párommal is így volt! Megláttam és beleszerettem.

M: Olyan nincs, hogy szerelem első látásra! Mert most mibe szeretsz bele? Abba, hogy-hogy néz ki az illető? A külső alapján meg lehet kívánni valakit, és utána meg vagy kialakul valami, vagy nem! De olyan biztos nincs, hogy valakit meglátsz, és megszereted!