David Hasselhoff forró jelenete

Úgy tűnik, David Hasselhoff az ital helyett a nőket választja. Legalábbis erre utal az a nyíltan vállalt, forró csók, amelyben a brit modellel, Anoushka De Georgiou-val összeforrt a minap. Mindenáron nyomorba akarja dönteni magát?

A Baywatch egykori sztárja és a Los Angelesben élő 30 éves szépség állítólag öt hónapja találkozgat titokban, s most úgy tűnik, elérkeztek arra a pontra, hogy szerelmüket felvállalják.

A páros egy kései reggeli után sétált a kikötőben, hogy jet skizzenek egyet, de a szemtanúk szerint túl hidegnek találták az időjárást. Talán épp ezért akarta felhevíteni párját Anoushka, aki a csók közben még lábával is átfogta Hasselhoff derekát.

"David nagyon magányos volt válása óta, és hiába szentelte minden idejét lányainak, azért szüksége volt valakire, aki ismét betölti az életét" – mesélte a Daily Mailnek a sztár egyik barátja. Persze nemcsak a magány, de az újra és újra visszatérő függőség miatt sem árt, ha van, aki vigyáz a színészre.

David legutóbb három hónapja volt elvonón, miután ismét összeesett lakásában a sok elfogyasztott alkohol miatt. Ám azóta egyre jobb formában van, úgy tűnik, a modell végre képes kihúzni őt a gödörből.