Zaklatás: Nkuya Sonia nem jó pasit választott

A Megasztár felfedezettje ugyan gyönyörű és szinte bárkit megkaphatna, ő a kérők nagy tömegéből a legrosszabbra tett. A férfi zaklatta és meg is verte.

Soniának már szeptemberben elkészülhet első lemeze, így nagyon fontos hogy a karrierjére koncentráljon. Ám a viharosan rosszul sikerült szerelmi élet sajnos közbeszólt.

„Egy húszéves fiúval keveredtem össze, aki állandóan veszekedett, vitatkozott velem, folyamatosan zaklatott, még a telefonomat is széttörte – mesélte Sonia a Borsnak. ”Két hétig tudtunk együtt élni, de a kapcsolatunkat csak nehezen tudom lezárni. Volt, hogy rendőrt kellett hívnunk rá, mert többször is bántott. Három utcányira lakik tőlem, mostanában is gyakran látom a házunk környékén ólálkodni, amikor hazafelé megyek. Ezért gázsprét szorongatok a kezemben, mert fel vagyok készülve a legrosszabbra is” – magyarázta.

Sonia ennek ellenére is pozitívan látja a jövőt. Most már tényleg igyekszik a karrierjének szentelni minden energiáját, igaz, a vérmérséklete felülírhatja a terveit.

„Itt a tavasz, jön a nyár, végre újra lehet pasizni” – mondta mosolyogva.
Forrás: Bors/HirExtra