Vujity Tvrtko titkai

A TV2 műsorvezetője már a tévé indulása előtt is a tévének dolgozott, és a Napló legelső anyaga is az Ő nevéhez fűződik.

Azurák Csaba néhány hónapja már nem a Napló, hanem a Tények stúdiójában köszönti az embereket, viszont a férfi helyett, egy másik kiváló szakember, Vujity Tvrtko kapta meg a magazinműsor vezetésének lehetőségét. "Nagyon jó ez az egész, de nem azért, mert én vagyok a műsorvezető! 13 évvel ezelőtt már az én riportommal kezdődött ez a műsor. Európában is nagyon ritka az, hogy egy vasárnap esti, fő műsoridős műsor pont ott van, pedig nem kötelező, hogy ott legyen. Ez azt jelenti, hogy minket választanak a nézők!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Tvrtko.

"97' október ötödikén, vasárnap este volt az első riportom arról, hogy Bosznia-Hercegovinában a magyar katonák emelik ki a porig rombolt öreg hídnak a romjait, és építik újjá. Még nem volt TV2, amikor ezt a riportot leforgattuk, hiszen egy nappal korábban indult. Az édesapám krumpli szállítójával forgattunk, kölcsönkamerával, egy darab operatőrrel!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Vujity Tvrtko, aki még több emlékezetes riportjára is visszaemlékszik az internete sztártévé riportjában.
function printFlash() { document.write('
további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu
'); document.write(''); document.write(''); } printFlash();
Forrás: Tabu TV