A nagy siker végett újabb fellépés!

A világhírű japán dobcsapat, a Yamato jegyei annyira kelendőek voltak, hogy a csapat egy újabb fellépéssel gazdagította hazai fellépéseinek számát: már szerdán is megtekinthetőek.

Az áprilisban Budapesten fellépő Yamato több előadására is elfogytak a jegyek, így a nagy sikerre való tekintettel a társulat úgy döntött, hogy egy nappal korábban érkezik, ezért Japán dobosai a korábban meghirdetett előadások mellett 2010. április 21-én, szerdán 20.00 órától is fellépnek a Budapest Kongresszusi Központban (a csapatnak a rákövetkező napokban további öt fellépése lesz)

Az idei, Matsuri Fiesta elnevezésű fellépésük egyedülálló előadás, amely a japán kultúra emblematikus hangszerét, a taikot (japán dob) és annak mítoszát ötvözi egy modern show látványelemeivel. Az előadások legizgalmasabb alkotóeleme a nagy taiko dob, amely 1,7 méter átmérőjű, és több mint 500 kilót nyom.

Az 1993-ban alakult Yamato - The Drummers of Japan eddigi pályafutása során több mint 2000 előadáson lépett fel, több tucat országban. A tizenkét tagú csapatot már több mint két millióan látták világszerte, nálunk is volt jó néhány sikeres showműsoruk.