A Piramis énekese tette tönkre Som Lajost

Két és fél éve ápolják kórházban Som Lajost, a Piramis zenekar gitárosát. A zenész szerint az énekes Révész Sándor tette tönkre - írta a Blikk.

"Nincs életem két és fél éve"  - paanszkodott Som Lajos. "Kórházból kórházba szállítanak, pontosan nem is tudom már, hogy épp mivel kezelnek".

"Állítólag nem meghatározott mozgásszervi problémákkal... Hogy ez mit jelent, fogalmam sincs, csak Sába királynője tartja bennem a lelket, hogy ha kitartok, előbb-utóbb kiengednek innen." - nyilatkozta a zenész a Blikknek.

"Hiába járhatok ki a falakon túl is, néha elgyengülök, ezért meszszire nem merek menni, és állandó társam lett a járókeret..."

Mikor a Blikk megkérdezte, honnan eredhetnek egészségügyi problémái, Som Lajos ezt felelte: "Volt időm gondolkozni... Akkor kezdődtek az egészségügyi problémáim, amikor elkezdtük a próbákat a 2006-os karácsonyi Piramis-koncertekre"

"Csak három számot hagytak játszani, és Révész folyamatosan hangoztatta: fogadjam el, eljárt felettem az idő, roncs vagyok, és leégetem a zenekart, ha fent maradok a színpadon!"

"Ha nem így áll hozzá, hanem, mint mondjuk Závodi Zacskó, aki biztatott, akár lepengettem volna mindenkit a színpadról!"

"Annyira megalázó volt ezt átélni, szó szerint belebetegedtem abba, hogy így elbánt velem Révész... Remélem, eljön a nap, amikor végre nem ezen rágódok, mert csak akkor gyógyulhatok meg! "
Forrás: Blikk