A Fidesz szerint a Jobbik lopott

A rendőrségtől kapott információk szerint jobbikosok lopták el Szabó Tamás, a Fidesz-KDNP felső-jászsági képviselőjelöltje Jászberényben kihelyezett választási plakátjainak egy részét - tájékoztatta a Fidesz jászberényi szervezete csütörtökön az MTI-t.

A közlemény szerint a bűncselekmény elkövetésével a Jobbik jászberényi elnöke, Deák Miklós, illetve egy párttársa és a párt egy szimpatizánsa gyanúsítható.

A kommüniké kitér arra, hogy a Fidesz a leghatározottabban tiltakozik az ilyen "aljas módszerek" ellen és felszólítja a Jobbik jászberényi elnökét és két társát, hogy azonnal mondjanak le minden pártfunkciójukról és haladéktalanul távozzanak a város közéletéből.

A rendőrség kedden közölte, hogy eltávolították és eltulajdonították a Jász-Nagykun-Szolnok megyei 1-es számú egyéni választókerületben a Fidesz-KDNP színeiben induló Szabó Tamás plakátjainak egy részét az elmúlt hétvégén Jászberényben.

A lopással gyanúsított három férfi tettével 120 ezer forintos kárt okozott. A lopásról egy helyi lakos tett bejelentést.

Forrás: MTI