Hajdú Péter: Orbán Viktor is benéz hozzám - videóval

A vasárnaponként frizbit dobó Hajdú Péter ezúttal műsorának kulisszatitkaiba avatta be a Tabu Tv nézőit.

A TV2 műsorvezetője sminkszobájában mesélt az internetes sztártévé riporterének arról, hogy miképp készül egy-egy műsorra. "Alapszabály, hogy kérdéseket soha nem írunk fel előre. Aki a kérdéseit felírja előre, az nem igazán érti a mesterségét! Információk vannak, fel kell készülni mindenkiből. Az információ alapján pedig felvetődnek benned kérdések, azt kérdezed meg, ami érdekel téged!" - meséli a tabutv.hu riporterének Hajdú Péter, aki az elmúlt hetekben olyan politikusokat látott vendégül a műsorában, mint Bokros Lajos, vagy Mesterházy Attila.

"Jön be hozzám politikus. Orbán Viktor, Bokros Lajos és Mesterházy Attila is, tehát a három miniszterelnök-jelölt. Nem az államháztartás hiányáról fogok velük beszélgetni. Én a show bizniszt űzöm, és ebben a műfajban is maradok!" - osztotta meg a tabutv.hu riporterével Hajdú Péter.

Az elmúlt két hétben Bokros Lajos szexi táncprodukciója és Mesterházy Attila szakáll próbálgatása is igen mókásra sikeredett, így hát nagyon kíváncsi vagyunk, hogy Orbán Viktorral mit művel majd a népszerű műsorvezető!

function printFlash() { document.write('
további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu
'); document.write(''); document.write(''); } printFlash();
Forrás: Tabu TV