A sztár összeomlásának töténete

Mariah Carey hiába szép, sikeres és gazdag, az élete sokáig romokban volt. Többször kísérelt meg öngyilkosságot, és még Michael Jacksontól is segítséget kért.

A hírességek és sztárok általában szenvedéseken és kínokon keresztül jutnak el a csúcsig: ebből merítenek erőt és ihletet a folytatáshoz. Mariah Catey sem más, ős is rengeteget szenvedett az életben. Először brutális férjétől nem tudott megszabadulni a lemezszerződése miatt, majd szakmai mélypontra jutott: Glitter című önéletrajzi filmje csúfosat bukott és lemezét is lehúzták a kritikák. De végül sikerült elválnia férjéről...

"Voltak képeim Tommyról, amint más nőkkel van. Ezek után nem volt nehéz elválni, csak épp Tommyt kellett lecsillapítani. Akkor már nyilvános volt, hogy tönkrement a házasságunk, ezért nem mert bántani. Tudta, hogy arra az ő élete is rámenne" - nyilatkozta később Mariah.

A rémálomból partykra menekült, ahol sztároktól próbált segítséget kérni - köztük Michael Jacksontól is - de nem hittek neki, így magába zuhant.
Forrás: Bors/HirExtra