A dögös színésznő simán megölné barátját

Megan Fox bevallotta, hogy elég kiszámíthatatlan, bármikor megölhette volna barátját, ennek ellenére csakis azzal bújik ágyba, akit szeret is.

A dögös Megan Fox meglepő vallomásra szánta el magát. Az októberi Rolling Stone’s magazin borítóján fog domborítani a szexszimbólum. Egy pikáns riportot is készítettek vele, ahol bevallotta, hogy simán megölte volna a barátját.

Évekig Brian Austin Greennel járt a színésznő, még el is jegyezték egymást 2007-ben. Azóta már szakítottak, de még most is sokszor látni őket, amint együtt töltik az egész hétvégét. A huszonhárom éves szépség bevallotta, hogy nagyon temperamentumos személyiség.

Akárkivel nem bújik ágyba

Érzelmileg kiszámíthatatlan vagyok. Egyszer azt mondtam Briannek, hogy jobb lesz, ha elmegy, és soha többé nem fog velem beszélni, mert egyszer megölöm. Egy nap biztos, hogy leszúrlak. Kérlek menj.” – emlékezett vissza a színésznő. „Sosem volt még fegyverem, nem is öltem volna meg vele. De abban biztos vagyok, hogy minimum lábon lövöm.” – tette még hozzá Megan.

Elárulta azt is a Transformers sztárja, hogy őt nem könnyű ágyba vinni, ugyanis azzal sosem fekszik le, akit nem szeret. „Még sosem feküdtem le olyan férfival, akit ne szerettem volna.” – erősködött a szexi színésznő. Elárulta, hogy sosem voltak egyéjszakás kalandjai, egyenesen undorodik ezektől. Már hét hónapja szingli, s elmondása szerint senkivel sem feküdt le ezalatt.
Forrás: HírExtra/celebrity mania