Vágó kiborult - az összeomlás szélén a kvízmester?

Nem megy Vágó Istvánnak. Az még hagyján, hogy nem nézik új műsorát a TV2-n, de még a felvételek sem mennek könnyen. De miért borult ki a kvízmester?

Azt már tudjuk, hogy Vágó István új műsora,a Párbaj enyhén szólva sem hozta azt, amit a TV2-nél elvártak tőle – úgy is fogalmazhatunk, hogy Vágó produkciója csúnyán megbukott.

Persze ettől még nem kellene úgy kiborulnia a forgatáson, hogy még a kamerákat is le kelljen állítani…

„Szerintem már gyűltek egy ideje a viharfelhők, csak idő kérdése volt, mikor robban a bomba. Talán besokallt attól is, hogy segíteni akar a játékosoknak, azok pedig az utolsó pillanatban a 25 milliós főnyeremény előtt fújnak visszavonulót. Nem láttam még ilyennek soha” – mondta a Blikknek egy stábtag.

Vágó persze elmesélte, hogy még csak véletlenül sem azért borult ki, mert új műsora sikertelen, sokkal inkább a játékosok hozzáállásával nem túl elégedett: „A műsor lényege a dráma és a kockázat. A játékosok vállalkozó kedvére épül az egész. Az eddigi tapasztalat szerint külföldön jobban szeretnek kockáztatni. Shady esete feltette az i-re a pontot, ő ugyanis három párbajt nyert, két lépésnyire volt a 25 milliótól. A hölgy visszalépett, és inkább elvitte az 500 ezer forintos nyereményét” – magyarázta Vágó. – „Nekiestem a szerkesztőknek: miért nem magyarázzák el a játékosoknak, hogy megéri továbbmenni? Idő kellett, hogy megnyugodjak. Remélem, a történtek nem lesznek hatással az adásra, és a tévénézők nem fognak észrevenni belőle semmit” – tette hozzá a kvízmester.

Forrás: HírExtra/Blikk