Botrány Hajdú Péteréknél - Sarka Kata őrjöng!

Áll a bál Hajdú Péteréknél! Sarka Kata, a botrányhős tévés felesége féltékenyen őrjöng, miközben Hajdú volt nője kiteregeti a múltat a médiának.

Sarka Kata kiborult. Hajdú Péter felesége azért fakadt ki az egyik közösségi portál üzenőfalán („Undorítóan szánalmas!” – írta ki), mert Hajdú volt nője, Bálint Antónia egy tévéműsorban mutogatta szokat a képeket, melyek még annak idején, egy Hajdúval közös nyaraláson készültek.

„Ezzel az egésszel nem szeretnék foglalkozni, hiszen mindenkinek van múltja. Én sem szűzen vettem el Katát” – nyilatkozta a Borsnak az ügytől kissé feszültté váló Hajdú Péter. „Értelmezhetetlen számomra, hogy a feleségem a múltam miatt dühös. A jelennel szeretnék foglalkozni: van egy szép feleségem és egy gyönyörű kislányom, csak ez érdekel” – tette hozzá a műsorvezető.

„Nem tudok, és nem is akarok uralkodni magamon, egyszerűen felháborítónak tartom, hogy ezek a nők újra és újra előkerülnek, és a régi képeket mutogatva azt sejtetik, hogy még mindig Péter életének része” – magyarázta szintén kissé ingerülten Kata. – „Több éve vagyunk együtt a párommal, nyugodjanak már bele ezek a perszónák!” – rúgott még végül egyet Bálint Antóniába Hajdú Péter jelenlegi neje.

Vajon megéri Hajdúért ez a sok hűhó?
Forrás: HírExtra/Bors