Bugyiját mutogatta Lola! - képpel!

Legújabb videójában Lola teljesen bevadul, s mutogatja a bugyiját, és a melltartóját. Elárulta, hogy nagyon más oldaláról fogják megismerni a rajongói.

Az utóbbi hetekben, hónapokban nem hallottunk túl sokat Loláról, de most készül visszatérni a zenei életbe. Leforgatta legújabb kisfilmjét a Féktelen éj című dalára, amelynek története is lesz. Ikertáncosaival megpróbálják bemutatni életének kettősségét. Az egyik a kirakat, amit a rajongók is látnak, a másik pedig az a hétköznapi világ, ami ugyanolyan mint bármely más fiatalé.

„Mindenképpen szerettük volna kihasználni, hogy a táncosfiúk kiköpött másai egymásnak. Míg Patrik a kirakat egyik oldalán állt, Márk a másikon, és így játszottak el azzal, milyen kettős élete lehet egy sztárnak.”
– mesélte Lola, aki azt is elárulta: rajongói eddig sohasem látott szituációban láthatják majd.

Mutogatja magát a tinisztár

„Lesz egy olyan jelenet, amikor miniszoknyában – ami már önmagában szokatlan lehet tőlem – fogok szerelmet vallani egy fiúnak. A dal egyébként inkább a bulizásról szól, de a klipbe a rendező, Indián belecsempészett egy kis szerelmet is.” – tette még hozzá az ifjú énekesnő.

A kisfilm várhatóan két hét múlva lesz majd látható a zenecsatornákon. A fotóból kiindulva Lola nagyon más oldalát mutatja meg a rajongóinak. Már közel sem az a tizenhat éves tinilány, akit korábban megismertünk, igazi nő kerekedett belőle. Ráadásul Lola nem állt meg a miniszoknyánál, megmutatja melltartóját, és bugyiját is az új videóban.
Forrás: HirExtra/Blikk