Nyilvánosan fogdosták Molnár Anikót!

Egy dedikáláson kapta el egy őrült rajongója Molnár Anikót, akit sokak szeme láttára tapizott le. A nagymellű celeb elárulta, hogy ez már nem az első volt.

Talán meglepő, de Molnár Anikónak vannak rajongói, s még olyanok is akadnak, akik szeretnének egy szeletet belőle megkaparintani. Eddig sosem voltak Anikónak gondjai az emberekkel, most viszont megtámadták, méghozzá egy nyilvános rendezvényen.

Éppen a Mellbedobás című könyvét dedikálta, amikor egy őrült rajongója nem elégedett meg Anikó aláírásával, mert puszit is akart kérni, sőt, meg is szerette volna ölelni a nagymellű celebet.

Gátlástalanul zaklatják az egykori Nagy Nőt

„Alig tudta leszedni magáról, pedig Anikó láthatóan mindenkivel kedves volt, de ez a férfi túllőtt a célon.” – nyilatkozta egy szemtanú, aki szintén ott volt a dedikáláson.

„Tömegbe sem szívesen megyek éppen azért, mert sokan úgy gondolják, bármit megengedhetnek maguknak velem kapcsolatban, többen gátlás nélkül fogdossák a fenekemet. Na, ez a férfi is ilyen volt, a keze olyan helyekre tévedt, ahova nem lett volna szabad. De eléggé talpraesett vagyok ahhoz, hogy tudjam kezelni az ilyen helyzeteket.” – mesélte Anikó a napilapnak.
Forrás: HírExtra/Blikk