Egyelőre nem tudni, ki a bombázó gyermekének az apja - csak tippek vannak

Sokan Gerard Butlerre tippelnek, de Brad Pitt is szerepel az apajelöltek listáján. Bár a színésznő még azt sem erősítette meg, hogy gyermeket várna.

Tovább folytatódik Jennifer Aniston terhességi mizériája, bár a színésznő még mindig nem vallotta be, hogy gyermeket várna, egyre több pletyka kering a közelgő babáról. Ráadásul már a gyermek apukája is megvan, sokak szerint filmbéli partnerétől, Gerard Butlertől terhes.

Több férfi is esélyes

Eleinte nem rá tippeltek az emberek, hanem sokkal inkább John Mayerre, Jennifer volt szerelmére. Az apajelöltek listáján szerepelt még Bradley Cooper is, akivel rövid ideig randizgatott a színésznő, de többen Brad Pittet vélik a gyermek apjának. Egyes híresztelések szerint több van köztük, mint barátság.

Így jött a képbe Gerard Butler is, akivel közös filmet forgatnak, és a szüneteket rendszeresen együtt töltik. „Sokszor összeölelkezve mászkálnak, együtt ebédelnek és többször, egymás társaságában távoztak és érkeztek már a forgatásra.” – mesélte az egyik stábtag a National Enquirernek.

Honnan tudjuk egyáltalán, hogy Aniston terhes?

Igazából sehonnan sem. Mégis azt hiszik, hogy a színésznő gyermeket vár, mert rengeteg bő ruhát hord mostanában, sokak szerint gömbölyödő pocakját akarja így eltakarni. Amikor még Brad Pitt felesége volt, úgy vélték a rosszakaróik, hogy azért ment tönkre a házasságuk, mert Jennifer nem tudott neki gyereket szülni.

Többen is megerősítették ezt a tényt, így ezért is különös, hogy most mégis teherbe esett. Persze nem lehetetlen, de amíg a színésznő nem erősíti meg a tényt, addig úgy sem fog kiderülni az apa kiléte, s az sem, hogy terhes-e egyáltalán Jennifer Aniston.
Forrás: HírExtra/BORS