A szexi modell és brutális gyilkosa - Képpel!

A szexi modell, Jasmine Fiore-t egy hete brutálisan meggyilkolták, majd férje menekült a rendőrség elől. A dolog még egyértelműbbé vált, mikor a férj Kanadába szökött, és felakasztotta magát.

Jasmine Fiore tipikus amerikai szőke: híres, isteni alakkal, nagy mellekkel feszes hátsóval, sok pénzzel és tökmagnyi ésszel. Ezekkel az adottságokkal felvértezve természetesen Playboy modellként dolgozott, és bekerült a felfutottabbak közé. Fogott is egy jóképű, görög isten testalkatú férjet (Ryan Jenkins), aki a házasságkötés után annak rendje és módja szerint indulatosabbá vált, néha rommá verte az asszonyt, aki ezért őt egyszer „vadállatnak” is nevezte.

Aztán valami nagyon elpattanhatott a srácban, ugyanis Jasmine holttestét egy hete találták meg: ujjait levágták, fogait kihúzták, testét feldarabolva pár bőröndben kidobták - csak mellimplantátumának sorszámáról lehetett azonosítani (mire nem egy kis plasztika...). A férjet természetesen behívatta a rendőrség, aki elmenekült előlük és Kanadában kötött ki. Végül egy Hope-i hotelben felakasztotta magát, végső tanúvallomást adva bűnösségéről.
Forrás: Bors/HirExtra