Szenzációs! Havas-Jakupcsek versengés indulhat

Az egyik kereskedelmi csatorna új műsort tervez, amelyben Havas Henrik és Jakupcsek Gabriella egymással versengve interjúkat készítene.

A Bors információ szerint Havas Henrik és Jakupcsek Gabriella közös műsort terveznek a Story tévén, melynek már a próbafelvételein is túl vannak. Ennek lényege, hogy a két sztárriporter beszélget két egymáshoz valamiért kapcsolódó hírességgel, és azon versenyeznek, hogy melyikük mit tud kihúzni az interjúalanyokból.

Mindketten nagy kockázatot vállalnak ezzel, hiszen siker, de nagy égés is lehet a vége, attól függően, hogy melyik interjú tetszik a nézőknek. Úgy tudjuk, Jakupcsek nem adná olcsón magát: több milliós gázsiért szerződne csak le a kicsi, de egyre nézettebb bulvártévéhez.

Az érintettek egyelőre nem nyilatkoztak a kérdésben. Havas csak ennyit mondott a bulvárlapnak:

„Egyrészt nem nyilatkozom bulvárlapnak, másrészt ugye nem gondolják komolyan, hogy Jakupcsek Gabriella vélt vagy valós tárgyalásairól nyilatkozzam?”

De a lehetséges műsorvezetőtársa sem volt bőbeszédűbb:

„Jelenleg nyaralok” – mondta Jakupcsek Gabriella.

A Story tévé főszerkeasztője, Juni György azonban megerősítette az információkat.

„Egy folyamatos erősödő és nézettségszámot növelő csatornánál nem meglepő, hogy egyre többen tűnnek fel a nagy kereskedelmi csatornák műsorvezetői közül. Valóban tárgyalunk Jakupcsek Gabriellával, de hogy ennek mi lesz az eredménye, arról még nem tudok mit mondani” – mondta sokat sejtetően Juni.
Forrás: HírExtra/Bors