Lebukott! Benkő bomba cicikkel és borral napozgatott

Benkő Dániel lebukott. Legalábbis egy fotósorozat tanúsága szerint. Valódi vagy megrendezett?

Benkő Dániel az RTL Klub új sztárja. Az igényes műsorokkal mindig is túltelített csatorna most az egomán lantművésszel próbálja tovább növelni különlegesen színes palettáját. A nemsokára beinduló, minden bizonnyal magas színvonalú showműsorban Benkő kegyeiért tizenhét nő fog versengeni.

A műsor ugyan még nem indult el, de Benkő ennek ellenére hallat magáról. Szinte egészen hihetetlen, hogy éppen egy kiránduló társaság fotózta le Benkő Dánielt egy meztelen bombanő társaságában. Már-már meseszerű, hogy éppen akkor jártak ott kiváló fényképezőgéppel a barátok, mikor Benkő egy csinibabával töltötte házának teraszán a borospoharat meg az időt.

A lányon csupán egyetlen magassarkú volt, minden mást az anyatermészet varázsolt rá. A szemrevaló menyecskének Dániel gitározgatott, majd a véletlenül arra járó baráti társaság számára is hallható módón obszcén szavakkal mesélte el, mit tenne vele. Ezután ecsetet kapott kezébe a polihisztor, és megpróbálta megörökíteni a felé forduló kerek fenék formáit.

A Bors felkereste az ügy kapcsán az RTL Klub sajtóosztályát, ahol megdöbbenve álltak az eset előtt, és hirtelen felindulásokban nem is tudták kommentálni az esetet.

A nézettség meg lesz alapozva.
Forrás: Bors/HirExtra