A hét lúzere

Peren gondolkozik az a 18 éves fiatal lány, akinek tönkretette az életét egy román tetoválóművész. Kimberley 3 csillagot kért az arcára, majd elaludt.

Elképesztő sztori látott napvilágot a belga Courtrai városában. A tizennyolc éves Kimberley Vlaminck, három csillagot szeretett volna tetováltatni a bal szeme köré, ezzel szemben a fél arca ki lett pingálva.

A fiatal lány állítása szerint, nehezen tudta ismertetni a román művésszel az elképzeléseit, mert a tetováló sem angolul, sem pedig franciául nem beszélt. Hosszas egyeztetés után, mégis az mű elkészítése mellett döntött.

Ami ez után történt az döbbenetes. Kimberley elaludt a tetoválóasztalon, és mikor magához tért, a fél arca csillagokban pompázott.

– Tönkretette az életemet, nem merek kimenni az utcára sem! - nyilatkozta a a lány a Daily Mail című lapnak, aki peren gondolkodik.

A szalon vezetője viszont állítja, hogy nem hibázott. Úgy dolgozott, ahogyan azt kérték tőle. Sosem tenné tönkre senkinek az életét. Valószínűnek tartja, hogy az ügyfele megbánta a tetoválást, és ezt nem meri felvállalni.

Nem tudni, kinek a nyilatkozata fedi a valóságot, de mindenesetre érdekes, hogy valaki álomba tud szenderülni, miközben tűvel szurkálják és a füle mellett zúg a tetoválógép. Kimberly eltávolíthatja a csillagokat, de ehhez plasztikai sebész segítségét kell kérnie, mely legalább 3 millió forintba kerül.
Forrás: Blikk/HirExtra