Molnár Anikó kutyákkal dolgozik és temetőt nyitna

Az eleddig tévés szerepléseiről, pasijairól, szexbotrányairól, esze hiányáról és legfőképp melleiről híres Molnár Anikó most munkát talált.

Molnár Anikó celeb léte után úgy látszik megtalálta élete értelmét. Igaz , ezúttal is marad az ebeknél, ám most azoknál, akikkel van is értelme foglalkozni. Történetesen a pomázi kuytaéletet próbálja felrázni, hogy az ebek ne érezzék olyan kutyául magukat. Így kapott egy saját rovatot az egyik helyi lapban, ahol írhat a témáról és tervezi kutyakiképzővé való átképzését is - no meg luxuskutyaházak eladását.

Sőt, kisállattemetőt is akar nyitni, hisz saját kutyája is a dögkonténerben végezte. - Néhány hónapja meghalt a kutyám, nagyon öreg volt már. Bejártam az egész környéket, hogy megtudjam, mit csináljak a tetemmel, ugyanis nincs olyan szervezet, amelyik ezzel foglalkozna. Végül a dögkútba, azaz dögkonténerbe került. Rendkívül méltatlan búcsúzás volt egy olyan kutyától, aki több mint egy évtizedig volt a hű társam. Akkor határoztam el, hogy megoldást kell találni erre a problémára - mondta szomorúan Anikó. Természetesen terveiben szerelme és anyja is támogatja - bár lehet a kuytulikkal nem lesz annyit a sajtó címlapján, mint eddig, így ismét kitalál valamit.
Forrás: Bors/HirExtra