Úristen! Éhen fog halni Berényi kirúgott lánya?!

Nincs is annál csodálatosabb, mint amikor holmi európai parlamenti választások után egyből Marenec Fruzsinával kezdődik a nap. Ő Berényi kirúgott lánya. Ha nem tudják, akkor sajnos a kedves Olvasó menthetetlenül elkárhozik.

És joggal kárhozik el. Aki annyira nem foglalkozik a hazai magas kultúrával, nos, annak a megváltás egyszerűen nem dukál. Marenec Fruzsina ugyanis Berényi kirúgott lánya, mi meg csak egyre csodálkozunk, hogy a 10 milliós Magyarországon hogy a bánatban lehet ennyi közismert filmcsillag. Mindegy, már tudjuk, hogy Fruzsina létezik, ami alapvetően elhomályosít olyan bagatell apróságokat, mint az EP-választás.

És ami az igazi tragédia! Munka nélkül van! Nem gond, hogy az ország nagyjából 130 ezer állampolgára vár munkára, Fruzsina mégis tragédia. Mert nem fog tudni megélni és éhen fog halni! Atyaisten! Pedig – ahogy a Bors című  lap megírta – „bármit elvállalna”.

Hát, kedves Fruzsina, ha „bármit elvállalnál”, mehetsz betont keverni. Meg persze van még néhány régi mesterség, ha ennyire nem vagy finnyás. Tudunk még tippeket adni, hogy mit kezdhetsz magaddal.