Bajban van a Republic - mi lesz veled, Cipő?

Súlyos tüdőbetegség, most pedig rejtélyes karsérülés – Cipőre, a Republic zenekar énekesére nehéz idők járnak mostanság. Mi történt a frontemberrel, és mikorra épül föl?

– Még nem gyógyult meg száz százalékosan, de szerencsére a koncerteken semmi nyoma sincs annak, hogy még nem teljesen egészséges – mondta Cipő, alias Bódi László énekes állapotáról a Republic zenekar menedzsere, Abella Miklós.

Hogy miért van szükség a magyarázkodásra? Bizony a Szállj el kismadár, az 57-es út és még legalább két tucat sláger alkotója, a Republic frontembere – nem saját hibájából – kissé szétcsúszott mostanság.

Januárban súlyos tüdőgyulladással kezelték az énekest, egyes orvosok szerint életveszélyben is volt. Cipő azonban felépült, s összeszorított foggal is színpadra állt.

Mint ahogy ezt tette most is: begipszelt kézzel állt a mikrofon elé Füzesabonyban. Menedzsere ugyan tagadta, hogy komolyabb problémája lenne az énekesnek – azt állította, hogy csupán egy kötés van a karján, pedig nagyon is gipsz az.

Legyen. Elhisszük neki. Cipő ugyanis sérült karral is képes énekelni – ez a lényeg. A tizenhat tonna fekete szén pakolása pedig még ráér egy-két hetet…
Forrás: HírExtra/Blikk