"Olyan akartam lenni mint Arnold Schwarzenegger"

Egy floridai testépítő és személyi edző rendőrkézre került, mert illegális szteroidokat árult sportolóknak. Azért foglalkozott szteroidokkal mert hősére, Schwarzeneggerre akart hasonlítani.

A floridai férfi állítólag nagy nevű sportolóknak árulta a teljesítménynövelő szereket, de hogy pontosan kiknek, arról nem ír a hírt közlő Daily News. Viszont hogy melyik csapatoknak jutott belőle, az kiderült.

A nagy Schwarzenegger fanatikus Richard Thomas, nagy bánatára túl kicsi és túl puha volt ahhoz, hogy a középiskolában bekerülhessen valamilyen csapatba, hogy sportolhasson. A megoldást számára pedig a jelenlegi kaliforniai kormányzó régi dicsőséges, szteroidokkal teli életstílusa jelentette.

A rendőrök tetemes mennyiségű szert találtak a lakásán, méghozzá 200,000 dollár értékben. Sokaknak jutott a jóbol, többek között a Washington Nationals nevű baseball csapat játékosai, és a Washington Capitals hokisai is üzleteltek Florida középső területeinek legnagyobb terjesztőjével. Ezeket a Daily News-nak adott interjú közben mondta el a férfi csütörtökön, ahol elmondta azt is hogy az apja gazdag, és ki fogja juttatni őt a börtönből.

Az amerikai baseball liga, és a jégkorong liga is nyomozást kezdeményezett az ügyben, viszont a rendőrség egyelőre nem mondhat neveket, hogy pontosan kikkel is került kapcsolatba Richard ”Schwarzenegger” Thomas.
Forrás: HírExtra/Daily News