Hihetetlen! Fekete Pákó a mélyben!

Nem kell többet senkinek sem aggódnia, mert magabiztosan kijelenthetjük, hogy Fekete Pákó megtanult úszni. Nem csalás, és nem is ámítás, mert a mulatós zene afrikai királya komolyan ráfeküdt a témára, és még segítsége is akadt!

Pákó azaz ember, aki nagyon vagánynak mutatja magát, de közben mindentől fél. Irtózik a bogaraktól, a csúszó-mászóktól, és természetesen a víztől is. Ez már mi is láthattuk, hiszen a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel valóságshowban maguk a sztárok próbálták meg tanítgatni Pákót, több-kevesebb sikerrel.

Ráadásul a Kalandra fal!-ban is meggyűlt a baja a vízzel, állítása szerint mióta hazajött Argentínából teljesen elfelejtette még azt is, amit nagy nehezen megtanult.

Már többször is szeretett volna rendesen megtanulni úszni, de eddig még sosem járt sikerrel. Amikor azonban a bikali kastélyszállóban edzőtáborozott a Médiaválogatottal és a párjával, Ágival, nem volt más választása, hiszen ultimátumot kapott: úszik, vagy iszik.

- Ugyan a Médiaválogatott elsősorban focizik, és én is remekül rúgom a bőrt, de a fiúk azt mondták, hogy az úszás alap, és ha azt nem tanulom meg, nem játszhatok velük egy pályán. Ultimátumot kaptam: ha nem tanulok meg úszni, meg kell innom egy üveg bort. Mivel én már három kortytól is berúgok, ezért nem volt más választásom. - mesélte Pákó, aki így kénytelen volt az úszást választani.

- Kefir és Ricky roppant kitartó volt, szinte két napon keresztül edzettek engem a Puchner kastélyban, míg végre nem merültem el a vízben. Amikor már biztonságban éreztem magam a medencében, a víz alá is lemerültem, sőt víz alatti képeket is készítettünk. Ezek után következett a feketeleves: annak örömére, hogy megtanultam úszni – mintegy beavatásként – vizes papuccsal mindenki rácsapott egyet a fenekemre, és végül bedobtak a vízbe. – mesélte nevetve Pákó.

Így most már mindenki megnyugodhat, mert végre kijelenthetjük, hogy Fekete Pákó megtanult úszni.